Technews – kas tai ?

Netriukšmaudamas, tyliai lyg vaiduoklis, į dar gana tirštai neužpildytą rinką, žengia Technews. Paprastas ir nesudėtingas naujienų tinklapis. Pažiūrėkime ką jis siūlo.

Naujienos

Kaip supratote iš pavadinimo – portalas bus orienuotas į naujienas. Technikos naujienas. Apžvelgsime šių dienų žmogui įdomiausias ir galbūt aktualiasias naujienas, kurios apims informacines technologijas, kompiuteriją, telekomunikacijas, programinę įrangą, mokslo ir kitas, mums atrodančias aktualiausias bei įdomiausias reikliam, dinamiškam ir technologijomis besidominčiam žmogui. Tam kad galėtume visa tai Jums paprastai ir nesudėtingai pateikti, ties šiuo projektu dirbs nemažas žmonių būrys. Pirmuosius jų darbus jau galite pamatyti skiltyje „Naujienos“. Kaip minėjau – mums svarbiausia: naujienas pateikti paprastai, nenaudojant sudėtingų, o kai kam gal net ir išvis nesuprantamų terminų. Žinoma specfinės terminologijos nepavyks išvengti, tačiau ką paskaityti, ras ir užkietėję entuziastai ir tik pradedantys mėgėjai.

Žaidimai

Žaidimai mūsų tinklapyje, taip pat, nebus užmiršti. Būtinai paminėsime didžiausius hitus. Kadangi puslapis apie techniką mums hitai bus tie, kurie pasiūlys ką nors naujo ar žengs itin didelį progreso žingsnį grafikos srityje. Kadangi artėja rudeninis žaidimų maratonas manau greitu laiku turėsite sulaukti apžvalgų. Bet vistik turime nuliūdinti \“geimerius\“ jog projektas nesiorientuos vien tik į žaidimus.

Straipsniai

Straipsniai – taip pat itin aktuali sritis mums. Rašyme juos įvariomis temomis – kompiuterio „geležis“, žaidimų konsolės, įvairūs technikos prietaisai, žaidimai, mokslinio pobūdžio rašiniai, publicistinės bei analtinės pakraipos straipsniai. Stengsimės paruošti kuo išsamesnes ir kartu paprastesnes apžalgas, kurias suprastų net ir kompiuterių naujokai. Jei turite paruošę kokį nors straipsnį viena ar kita tema, susisiekite su administracija. Peržvelgsime ir galbūt įdėsime Jūsų kūrybą 😉

Klubai

Na ir galiausiai paskutinė skiltis: Diskusijos. Mūsų kuklus forumas. Suskirstytas jis yra į kelias, stambias temas – Klubus. Tam kad Jums būtų patogiau naršyti ir susirasti reikiamos informacijos ar padiskutuoti kuria nors tema. Diskutuoti skatiname, tačiau būtų puiku prieš įsiliejant į diskusijų ir nuomonių pasaulį perskaitytumėte mūsų portalo taisykles. Tuomet mažai tikėtina jog kils kokių nesusipratimų.

Kolektyvas

Skiltis, kurios nerasite prie jau aprašytųjų :). Kolektyvas negausus, užtat smagus ir maksimaliai veržlus. Prie projekto venaip ar kitaip prisideda maždaug 10-12 žmonių. Skaičius nėra tikslus nes kiti dar neapsisprendę. (o ką gi čia dar galvot? ;)) Pradėkime nuo svarbiausiųjų – tai SB ir Wicked_Akuba. Projekto sumanytojai. Iš tiesų projekto idėja gimė SB galvoje, tačiau greitai prisijungęs Akuba nusipelnė ne ką mažesnių ovacijų. Toliau seka mūsų kūrėjai, žmonės iš idėją pavertę „kūnu ir krauju“. Tai – Kuperis, Xhacking ir dizaineris – 4everlife . Jiems taip pat paplojame. Kita kolektyvo dalis – tai visų portale esančių tekstų autoriai ir korespondentai. Šie žmonės rašys produktų apžvalgas, minėtųjų pakraipų naujienas bei straipsnius, informuos apie reikšmingiausius Lietuvoje (atėjus laikui – ir ne tik Lietuvoje) vykstančius IT bei kitus renginius. Tai eZx, Suvirintojas, Kiewliszki, ZigZag, Wyshniukas, Xpoint bei kiti. Prie šio būrelio, kas be ko, prisijungia ir projekto idėjos kūrėjai.

Na tai būtų ir pabaiga tokios trumpos įžangėlės į Technews projektą. Manau, kad viską pakankamai aiškiai išdėsčiau, bet jei vis dėl to ko nors norėsite paklausti, rašykite komentaruose.

1 Komentaras

  1. elvinas1 parašė:

    Aciu uz skiltis:Straipsniai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.