Techniniai portalo nesklandumai

Štai pagaliau mes grįžome į Jūsų, gerbiami Technews.lt lankytojai, monitorių ekranus. Po netikėtai užsitęsusių sistemos atnaujinimo darbų, mūsų kolektyvas ir vėl džiaugiasi galėdamas būti Jūsų kelrodis technikos pasaulyje.

Norime atsiprašyti visų skaitytojų už sukeltus nepatogumus ir informacijos apie vykdomus derinimo darbus nebuvimą. Iki šiandienos popietės, dar gali kilti portalo veikimo sutrikimų, tačiau vakare tinklapis turėtų veikti pilnu pajėgumu. Kaip kompensaciją, nenuilstantys mūsų apžvalgininkai ruošia keletą įdomių straipsnių, tad nepamirškite artimiausiu metu užmesti akies į apžvalgų juostą.

Taip pat pranešame, kad jau greitu metu ketiname pralošti Jums itin vertingą daiktą dar viename konkurse. Kas tai per įrenginys ir ką reikės daryti norint jį laimėti, paaiškinsime taip pat neužilgo.

Linkime gero savaitgalio ir dėkojame už supratingumą.

Technews.lt administracija

2 Komentarai

  1. Kenji parašė:

    Kelrodis? 😀 Tikrai sakyčiau, kad daug anksčiau naujienų būdavo daugiau. Gal čia dėl sunkmečio mažiau naujų dalykų pristatoma.

  2. eZx parašė:

    Jei ne kelrodis, tai patarėjas 🙂 Naujienų tikrai šiuo metu rašome daug mažiau, tačiau tai lemia ne tik pasaulinė ekonominė krizė, bet ir komandos narių asmeninės problemos. Kad ir kaip bebūtų mes dirbame, stengiamės ir dirbsime toliau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.