Warner Bros.: “Su Total HD diskų ateitimi yra vis dar neaišku”

Nepaisant to, kad dviejų formatų diskas galbūt ir pabaigtų karą tarp Blu-Ray ir HD DVD formatų, tačiau Warner Home Video kompanija, kuri platina abiejų tipų formatų diskus sako, kad yra šokių tokių keblumų. Visų pirma dėl kainos. Visų antra, kaip minėta, dėl kainos, būtų sunku kai kurios studijoms leisti tokio formato diskus. Kitaip tariant, gali būti, kad Total HD diskų pasaulis neišvys.

„Mes norėtumėme tokius diskus leisti, tačiau atsiranda dar ir kitų problemų. Mes vis dar žiūrime į šią situacija. Kalbamės su pardavėjai, tačiau kol kas nerastas susidarymas ir viskas yra užlaikyta“, – pasakojo Ronas Sanderis, Warnenr Home Video prezidentas.

Visai neseniai šiais metais Warener sakė, kad pirmasis Total HD diskas pasirodys jau šiais metasi, tačiau dabar pirmieji tokie diskai turėtų pasirodyti tik 2008. Tačiau pastarasis komentaras tikrai nesuteikia vilčių, kad šie diskai pasirodys, tačiau užsimena, kad jie galbūt neišvys dienos šviesos. Warener pamini, kad tai šiek tiek per brangu gaminti ir tokie diskai tiesiog būtų brangūs, bei nepopuliarūs.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.