Windows XP SP3 specifikacijos atskleistos

Naujienų apie Windows XP operacinę sistemą pasirodo netikėtai daug. Nepaisant Windows Vista sistemos, kuri yra dabar Microsoft ypač globojama, daug dėmesio skiriam ir Windows XP.

Visai neseniai rašėme apie tai, kad Windows XP pardavimai tęsis iki 2008 birželio 30 dienos. Taip pat Vista vartotojai pareiškė pereisiantys į XP, arba išvis neis į Vista, nes ši turi daug problemų su suderinamumu.

Tuo naujienos nesibaigė. Neseniai išleista nauja IE 7 versija, kurią gali naudotis visi XP vartotojai, nesvarbu ar jie turi piratinę versiją ar legalią. Išleistas Service Pack 3 beta testas, kurį gavo pasirinkti testuotojai

Naujoji beta versija pažymėta 3205 numeriuku, užima 335MB vietos. Blogeriai NeoSmart svetainėje paskelbė apie daugybę naujų galimybių ir pataisymų, kurie bus įdiegus Service Pack 3.

Pasak NeoSmart, SP3 turi 1073 pataisymų ir papildymų, 114 iš jų susiję su saugumu. Be viso šito, į SP3 įdėtos dar keturi didesni papildymai.

Pirmasis iš jų yra instaliavimo schema. Nuo šiol instaliuojat nėra reikalingas produkto kodas. Kita savybė yra naujas Network Access Protection modulis, kuris pirmas įdiegtas yra Windows Vista sistemoje. Dar vienas naujas dalykas, tai įdiegtas Microsoft Kernel Mode Cryptographics modulis ir Black Hole Router aptikimo algoritmus.

Naujasis Service Pack turėtų padėti XP sistemai dar ilgiau gyvuoti rinkoje, čia turėtų būti paskutinis iš pataisymų XP sistemai. Dar dabar su šia sistema komplektuojami HP, Dell ir kiti nauji kompiuteriai. Taigi, ne visur yra naudojama Vista, o žaidimų sistemose dar vis naudojama Windows XP sistema.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.