Windows XP Service Pack 3 gamintojams pasirodys balandžio 21 dieną

Tinklapis Neowin sakosi, kad gavo pilną Windows XP Service Pack 3 išleidimo grafiką. Pasak jo, versija gamintojams (angl RTM) pasirodys jau šio mėnesio 21 dieną. Ją taip pat galės atsisiųsti "OEM‘ai", Windows Connect vartotojai ir MSDN ar TechNet prenumeratoriai, kurie teisę parsisiųsti atnaujinimą turės taip pat jau balandžio 21 dieną, kaip ir gamintojai.

Visiems prieinama versija pasirodys jau balandžio 29 dieną ir SP3 bus galima parsisiųsti per Windows Update tarnybą ar iš Microsoft Download Center portalo. Tiesa, SP3 į automatinį atnaujinimą bus įtrauktas neankščiau birželio 10 dienos, tam, kad IT specialistai gautų laiko išanalizuoti pirminius pranešimus apie SP3.

Tai veikiausiai paskutinis Windows XP atnaujinimas, nes sistema bus nepardavinėjama nuo šių metų birželio 30 dienos. Tačiau ir yra paradoksas, kurį galime pavadinti „2+ metai XP OS”. Microsoft neseniai pranešė, kad Windows XP Home Edition bus pardavinėjamas iki birželio 30 dienos, vien dėl to, kad šiomis dienomis daugėja parduodamų pigų kompiuterių, kurie žinoma yra negalingi, tad negali būtų naudojami su Windows Vista operacine sistema.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.