XFX planai gaminti savąjį Ferrari

„XFX“, pirmaujantis progresyvių vaizdo plokščių gamintojas ir „Pine Technologies“ sektorius, pristatė tai, kas turėtų tapti našiausia pasaulyje vaizdo plokšte naudojančia „Nvidia GeForce 8800 GTS“ grafikos procesorių ir 320MB atminties. Produktas pavadintas net “Ferrariu” yra “Fatal1ty” prekinio ženklo gaminys.

“Žaidėjui, kuris nori turėti itin našią grafinę plokštę, mes pristatome tikrą „Ferrarį“ vaizdo plokščių rinkoje : „8800 GTS Fatal1ty“ grafikos posistemę,”- teigiama „XFX“ pareiškime.

„XFX 8800 GTS 320MB Fatal1ty“ vaizdo plokštė naudoja „Nvidia GeForce 8800 GTS“ grafinį lustą, kurio dažnis siekia 650MHz (1500MHz unifikuotų šeiderių rinkiniui), o tai 30% didesnis nei „Nvidia“ standartinis dažnis, taipogi naudojama 320MB GDDR3 tipo atminties veikiančios 2.0GHz dažniu, o tai 25% daugiau nei rekomenduotas dažnis(1,6 GHZ). Nors ir dažniai yra pastebimai didesnį naujoji plokštė atrodo beveik identiškai įprastai, ir turi referencinį „Nvidia“ aušinimą. „Pine“ priklausanti „XFX“ pasirinko vaizdo plokštę be problemų dirbančia didesniais nei numatyta dažniais su jau įjungtu automatišku spartinimu iki minėtų dažniu.

Gamintojas teigia, kad naujoji „XFX 8800 GTS Fatal1ty“ siūlo net 15% didesnį greitį nei standartinė „GeForce 8800 GTS 320MB“ versija. Kaip ir visos „GeForce 8800 GTS“ grafinį branduolį turinčios posistemės, „XFX 8800 GTS 320MB Fatal1ty“ palaiko „HDCP“, „dual-link DVI“ ir kitas vaizdo bei įvesties/išvesties technologijas.

“XFX žino, kad ši plokštė bus populiari tarp entuziastų jau dabar, dėl to, kad su šia Ferrari jie lėks taip greitai, kaip niekada nelėkė,” – kompanija tvirtina.

Šios naujo grafinio „Ferrari“ kaina iki šiol nėra žinoma.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.