Xbox 360 Arcade kainuos pigiau nei Wii

Europos žaidėjai dažniausiai laikomi durniaus vietoje – mes turime mokėti didesnes kainas, nei tai daro kiti kontinentai. Visgi, Microsoft sumąstė nubraukti šią taisyklę ir jau šią savaitę radikaliai mažins kainas Europoje. Microsoft net pasiekė savo tikslą – Xbox 360 Arcade kainuos pigiau nei Wii. Oficialiai pranešta, kad Arcade versijos kaina kris nuo 280 eurų iki 200 eurų (690 LT).

Didžiausią kainos kritimą, kaip ir JAV bei Kanadoje, patirs Xbox 360 Elite versija. Jos kaina nuo 550 eurų kris iki 400 eurų (1380 LT). Populiariausios versijos Premium, kuri dažniausiai kartu parduodamu su Viva Pinata ir Forza Motorsport 2 žaidimais, kaina kris nuo 400 eurų iki 300 eurų (1034 LT).

Kaip ir minėjome naujienos pradžioje, ypatingai daug dėmesio sulaukė nauja Xbox 360 Arcade versija, kuri dabar kainuos 200 eurų. Po kainų mažinimo, šis žaidimų kompiuteris taps pigiausias iš naujos kartos žaidimų kompiuterių, o antroje vietoje paliks Nintendo Wii, kuris šiuo metu yra pigiausias ir kainuoja 250 eurų.

Xbox rinkodaros direktorius Džefas Belas (Jeff Bell) jau praeitais metais pažymėjo, kad Europa – Sony užgrobta teritorija, taigi joje Microsoft reikia sutelkti daugiau dėmesio. Po artėjančio kainos mažinimo galime teigti, kad Microsoft veržiasi į visą Europą, o ne kaip ankščiau, tik į UK.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.