Akcija: Duok mums HD-DVD, gausi nuolaidą Blu-Ray

Circuit City ir Kanados mažmenininkas Future Shop sugalvojo naują schemą, kuri ypač pravers HD DVD turėtojams. Esmė paprasta – jūs parduotuvei gražinate HD DVD grotuvą ir gaunate nuolaidą Blu-Ray įrangai. Circuit City oficialius pasisakymas:

„Mes nenorime nuliūdinti savų vertingų klientų. Mes suprantame, kad dabar yra susidariusi ypatinga situacija, ir siūlome lengvatinėmis sąlygomis įsigyti Blu-Ray grotuvą apkeičiant jį į jūsų turimą HD DVD grotuvą ta pačia kaina (klientas bet kokį kainų skirtumą apmoka pats). Tai galioje netgi pas mums prieš keletą mėnesių pirktiems HD DVD grotuvams. Jei pirkėjas nenorės Blu-Ray grotuvo, mes jam galėsime duoti nuolaidų kortelę, kurios vertė bus kaip ir HD DVD grotuvo prikimo kaina.“

Tuo tarpu Kanados pardavėjas Future Shop skelbia panašią akciją. Atidavus HD DVD grotuvą jiems nuo kovo 7 iki balandžio 3 dienos, bus gaunama 100 JAV dolerių nuolaida bet kuriam LG ar Samsung Blu-Ray/HD DVD grotuvui. Prekybos tinklas taip pat sako, kad jiems nesvarbu, net jei grotuvas pirktas kitur. Tiesa, HD DVD filmams jokios panašios akcijos nei vienoje parduotuvėje nėra teikiamos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.