Yahoo atsakė į Microsoft pareiškimą

Kompanija Yahoo išleido pranešimą spaudai, kuriame pateikiamas atsakymas į Microsoft vakar nutrauktą įsigijimo pasiūlymą. Pirmasis savo žodį pasakė Yahoo primininkas Rojus Botockas (Roy Bostock).

„Mes siekiame didinti savo akcijų vertę ir plėsti naujas strategines galimybes, taigi tokioje pozicijoje Yahoo turi sėkmę ir pirmauja savo rinkose. Nuo šio proceso pradžios, mūsų nepriklausoma valdyba ir vadyba buvo įsitikinusi, kad Microsoft mus netinkamai įvertino, mes taipogi dėkingi savo akcininkams, kurie prisijungė ir leido išreikšti šią mūsų poziciją . Yahoo naudinga, auganti ir savo strateginius planus įgyvendinti bei užimti didesnę rinkos dalį bandanti, kompanija. Reliatyviai interneto reklamos rinka yra vis dar jauna, taigi joje mes matome dideles galimybes“.

Savo žodį pareiškė ir Yahoo“ generalinis direktorius Jerry Yangas:

„Kai Microsoft pasiūliusi nelauktą pasiūlymą, dabar liko mums už nugarų, mes galime pilnai susikaupti ir įvykdyti pačias svarbiausias užduotis mūsų kompanijos istorijoje, taigi mes pasistengsime maksimizuoti mūsų potencialą į akcininkų, tarnautojų, partnerių ir vartotojų naudą“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.