„Microsoft“ anonsuoja DirectX 12

„Microsoft“ oficialiai pranešė, kad „Game Developers Conference“ metu  bus pristatytas naujas API – „DirectX 12“. Renginys vyks San Franciske „Moscone Center“ patalpose kovo 20d. 10 valandą ryto vietos laiku. Pati „Game Developers Conference“ paroda vyks net 5 dienas, kovo 17-21 dienomis.

„Microsoft“ pažymėjo, kad pirmieji partneriai, kurie pateiks aparatinę įrangą galinčią išnaudoti  naujojo API galimybes bus: AMD, „Intel“, „Nvidia“ ir „Qualcomm“. Tikėtina, kad pristatymo metu „Microsoft“ gali turėti lustą, gebantį parodyti „DirectX 12“ grožybes.

Skrajutę kviečiančią į šį renginį galite rasti čia

5 Komentarai

  1. Heloxx parašė:

    Kelis navarotus ides ir vel sakys xebra jusu turimos plokste senokos, pirkit naujas, grynas marketingas

  2. PhaNtoM parašė:

    Apskritai, manau, kad šis API bus leidžiamas tik bandant neprarasti dalies rinkos dėl Mantle, kažko, be low level api palaikymo, ten ir nesitikėčiau…

  3. Crunk parašė:

    jei ne mantle turbut miscorosft dar butu neleides 12 directx 😀

  4. itsunoshiyuga parašė:

    nieko tokio jei dx12 paleistas. priklaso nuo to, ar zaidimu kurejai prades ji naudoti kaip standarta ir be backwards compatibility. nes ir dabar dar nemazai zaidimu yra kurie su dx9 ir puikiai eina. o man teko visa kompa nauja nusipirkt, nes crysis 3 nepaleido, del dx 11 neturejimo. 😀

  5. Dephy parašė:

    Hellox taigi tas dx11 jau 5metu senumo, o kad dx12 kol prades kurt dar praeis pora metu. Ir tai tikriausiai palaikys dar ilgai dx11. Kad net dabar kuria zaidimus vien ant dx 9, kuris isvis ten caro laiku.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.