„Acer“ pasiūlys nešiojamą kompiuterį su „Vega 56“

„Radeon Vega“ vaizdo plokštės buvo išleistos praėjusių metų vasaros pabaigoje, bet net stalinių kompiuterių segmente buvo nuolatos juntamas „Vega“ grafikos akseleratorių trūkumas. Iki šiol apie nešiojamus kompiuterius su „Vega“ grafikos akseleratoriais negirdėjome, bet „Acer“ ruošiasi pristatyti būtent tokį.

„Acer Predator Helios 500“ savyje turės „Ryzen 7 2700“ procesorių ir tuo pačiu „Radeon RX Vega 56“ vaizdo plokštę. Kol kas nežinoma koks yra „Vega 56“ TDP reitingas, bet jis turėtų būti sumažintas, nes originaliai yra 210 W. Palyginimui, kitas „Acer Predator Helios 500“ kompiuteris turi „Intel i9-8950HK“ + „NVIDIA GTX 1070“ tandemą. Čia vaizdo plokštė turi 115-120 TDP.

„Acer Predator Helios 500“ yra nemažas nešiojamas kompiuteris, teisingiau jį būtų vadinti pernešamu. Jo ekranas yra 17.3 colių, su Full HD raiška, žaidėjai gauna 144 Hz atnaujinimo dažnį ir „G-Sync“ arba „FreeSync“ technologiją priklausomai nuo to, kokia kompiuteryje yra vaizdo plokštė. Gaila, bet kol kas apie kompiuterių kainas nepranešama.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.