Acer Liquid išmanusis telefonas naudos Google Android

Atrodo, kad Google Android operacine sistema grįstų išmaniųjų telefonų kiekiai vis didėja. Gerai žinomas telefonų gamintojas HTC turi visą seriją Android operacine sistema varomų išmaniųjų telefonų, o gerai žinomas kompiuterių gamintojas Acer pranešė, kad šį mėnesį pristatys Liquid išmanųjį telefoną grįstą ta pačia Android operacine sistema.

Acer Liquid pasižymės galingu, 1GHz Qualcomm 8250 mikroprocesoriumi, kuris gerai žinomas ir Snapdragon kodiniu vardu, bei gana dideliu 3.5 colio lietimui jautriu ekranu. Atliks visas įprastas telefono funkcijas, tad palaikys visus GSM dažnius ir HSDPA ryšio technologiją. Puikuosis 5MP kamera, integruotu GPS imtuvu ir 256MB darbine atmintimi.

Pranešama, kad Liquid varys naujausia Android 1.6 operacinė sistema, o šiuo metu jį galima užsisakyti už 330 svarų. Apie telefono pasiekiamumą ne Vakarų Europoje, kaip ir apie jo kitas ypatybes, turėtumėme sužinoti po starto.


3 Komentarai

  1. PauliusBa parašė:

    Naujausia, šiaip jau, yra 2.0. 🙂

  2. Fostil parašė:

    Dieve mano kam toks cpu reikalingas, batereika es kaip isalkes vilkas. Vien ARM Cortex-A8 600 MHz gerai apkrovus i8910 galim issekint greiciau nei per ~5h, tai su 1ghz… O greicio per akis ir su tokiu cpu viskam kolkas.

  3. audriens22 parašė:

    Sutinku su Fostil. Zmones renkasi skaicius 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.