Acer pristato ypač didelį išmanųjį telefoną ir 10 colių planšetą

Vakar Niujorke vykusiame renginyje vienas iš gerai žinomų nešiojamųjų kompiuterių gamintojų, tai yra Acer, pristatė net tik savo Iconia nešiojamąjį su dvejais prisilietimui jautriais ekranais, tačiau ir bevardžius išmanųjį telefoną ir Windows 7 planšetą.

Acer pristatė net 4,8 colių prisilietimui jautrų ekraną turintį Android išmanųjį telefoną, kuris pasirodys kitų metų balandį ir turės 1024×480 taškų rezoliuciją. Šis išmanusis telefonas vargiai įtelpa į kokius nors rėmus. Didžiuoju hibridu vadinamas Dell Streak, kuris yra 5 colių planšetas, tačiau kartu ir telefonas, atrodo daugiau panašus į planšetą, kai tuo tarpu Acer pristatytas gaminys yra kuo tikriausias išmanusis telefonas ir ne kitaip.

Taigi, jis pretenduoja į didžiausio išmaniojo telefono titulą. Tiesa, čia visas įdomumas nesibaigia. Prezentacijoje pastebėta išskirtinė Google Android operacinės sistemos versija su įdomia vartotojo sąsaja ir niekas net neabejoja, kad jame dirbo Android 3.0 operacinė sistema, kuri turėtų netrukus pasirodyti su Nexus S išmaniuoju telefonu. Telefoną varo gerai aukštos klasės telefonuose paplitęs Qualcomm Sapdragon 1GHz centrinis procesorius. Be viso šito telefone taipogi rasime ir sparčiąją Bluetooth 3.0 bevielę sąsają bei HDMI išvestį.

Kita Acer naujiena yra susijusi su planšetiniu kompiuteriu, kuris turi 10.1 colio ekraną. Tiesa, tai tik jo grafiškai pavaizduotas prototipas, gyvo produkto niekas neišvydo. Atrodo nieko nuostabaus, kad jį varo Windows 7 operacinė sistema, o jo dizainas nieko neišsiskiriantis. Nepaisant to, Acer ir čia pateikė staigmeną. Jį varys AMD centrinis procesorius, o kompanija siūlys specialią sujungimo stotį, kurį šį planšetą pavers nešiuojamuoju kompiuteriu. Tai ir vėlgi yra bevardis produktas, tačiau jis pasirodys labai greitai – kitų metų vasarį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.