„Adobe“ planuoja išleisti nemokamą „Photoshop“ versiją

„Adobe“ planuoja išleisti nemokamą internetinę „Photoshop“ versiją, o Kanadoje jau pradėti pirmieji bandymai. „Adobe“ nori suteikti kūrėjams „Photoshop“ galimybes interneto naršyklėje – kurias bus galima pasiekti per nemokamą „Adobe“ paskyrą. „Adobe“ sako, kad ne visos funkcijos bus pasiekiamos nemokamoje versijoje, planuojama įrengti mokamas sienas kai kurioms funkcijoms, jos bus prieinamos tiems, kurie yra užsiprenumeravę programą.

Nemokamos internetinės „Photoshop“ versijos idėja – leisti naudotojams išbandyti programinę įrangą prieš užsisakant visą produktą. Be to, kaip paaiškino „Adobe“ skaitmeninių vaizdų viceprezidentė Maria Yap, nemokamai „Photoshop“ versijai paleisti nereikės aukštos spartos kompiuterio, todėl programa bus daug prieinamesnė naudotojams.

4 Komentarai

  1. ReaLm parašė:

    šaunuoliai, kam paprastam vartotojui, kuriam reikia: apkarpyt, padidinti, sumažinti foto, ar padaryt paprastus objektus su tekstuku, mokėti už photoshopą auksines sumas…

    • iTroubl3 parašė:

      Tokiems dalykams jau virš 10 metų naudoju nelegalų lengvo svorio gal 50mb supaprastinta Photo Shop versiją PS Micro 😀 Turbūt jau bus galima jos atsisakyti ir naudoti šią 🙂

      • ReaLm parašė:

        Va, tame ir dalykas, kad bus nauja programa su naujais brushais šriftais, pribombasais, dar cloude, iš esmės, pats naudodavau tokį photopea, alternatyvą, bet jis man vistiek neprilygo photoshopui.

  2. SoTOP parašė:

    Yra https://www.photopea.com/ iš esmės tai ką PS dabar darys.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.