Adobe: Flash Android platformoje taps geriau apdorojamu

Kompanija Adobe, gerai žinoma savo kūriniais Photoshop bei Flash, visai neseniai pristatė Flash Player 10.2 versiją skirtą Google Android operacinei sistemai, kuri, kaip pranešama, pagerina naršyklės našumą ir suderinamumą.

Adobe Flash priedas Google Android operacinės sistemos numatytajai naršyklei yra bene blogiausiai suderintas priedas per visą interneto giganto Google mobiliosios operacinės sistemos gyvavimo laikotarpį. Nepaisant to, kad kai kurie išmanieji telefonai, kaip LG Optimus 2X, naudoja dviejų branduolių procesorių, Adobe Flash neveikia taip, kaip turėtų.

Taigi Adobe visą dėmesį skiria suderinamumui. Štai naujausia Adobe Flash 10.2 versija yra skirta Android 2.2 ir Android 2.3 operacinių sistemų vartotojams, o Android 3.0 kol kas sulaukė tik bandomosios versijos. Kompanija teigia, kad finalinė Flash 10.2 versija Android 3.0 operacinėje sistemoje leis mėgautis 720p rezoliucijos vaizdais. Šiuo metu bandant peržiūrėti tokios rezoliucijos Flash filmuką, tematome judančius paveikslėlius.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.