„Alder Lake“ procesorių išleidimas turėtų įvykti lapkričio 19 d.

Iki pat šiol buvo manoma, kad „Intel“ savo „Alder Lake“ procesorius išleis kartu su „Windows 11“ operacine sistema. Kaip žinote, „Windows 11“ išleidimas yra suplanuotas spalio 5 dieną. Pagal naujausius gandus „Intel“ savo naujus procesorius išleis kiek vėliau.

„Intel“ spalio mėnesio pabaigoje yra suplanavę „Intel Innovation“ renginį, kurio metu „Alder Lake“ procesoriai turėtų būti atskleidžiami oficialiai. Bus pateiktos procesorių specifikacijos, kainos ir tiksli išleidimo data. Dabar manoma, kad išleidimo data yra lapkričio 19 diena. Tada turėtų būti išleidžiami ne tik 12 kartos „Core“ procesoriai, bet ir Z690 pagrindinės plokštės. Dar daugiau mažesnės spartos „Alder Lake“ procesorių sulauksime 2022 metų pradžioje.

Priminsime, kad „Alder Lake“ procesoriai turi hibridinę architektūrą ir yra sudaryti iš didelių ir mažų branduolių. Šie procesoriai turi naują LGA1700 lizdą, todėl jiems reikia naujų pagrindinių plokščių. „Alder Lake“ palaikys DDR5 ir DDR4 atmintį (priklausomai nuo motininės plokštės), o taip pat PCIe 5.0.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.