Amazon praras 10 dolerių nuo kiekvieno parduoto Kindle Fire

Internetinės mažmenos gigantas Amazon po kelių dienų šią savaitę pradės savo naujojo gaminio, planšetinio kompiuterio Kindle Fire pardavimus. Šis įrenginys toks populiarius, kad Amazon šiuo metu tik stengiasi išpildyti visus išankstinius užsakymus.

Jo populiarumas, tiesa pasakius, mažai ką stebina. Šis septynių colių įstrižainės IPS prisilietimui jautrų ekraną turintis įrenginys kainuoja vos 199 JAV dolerius, o Amazon kiekvieną dieną sulaukia apie 50 tūkstančių išankstinių jo užsakymų. Kompanijai net teko padidinti gamybos apimtis, nes tokio populiarumo nebuvo tikėtasi.

Kad ir koks populiarius Kindle Fire bebūtų, iš jo Amazon neuždirbs nei kiek. Kaip teigia bendrovė iSuppli, kuri paskaičiavo šio planšetinio kompiuterio pagaminimo kainą, ji turėtų siekti apie 209 JAV dolerius, taigi Amazon praras 10 JAV dolerių nuo kiekvieno parduoto Kindle Fire.

Amazon, pasak analitikų, tai daro su tikslu. Interneto mažmenos gigantas nori dar daugiau uždirbti iš prekybos savo elektroninėmis knygomis, filmais, programomis, muzika ir kitu turiniu, kuriuo naujojo Kindle Fire savininkai ir galės mėgautis. O tai atpirks tuos 10 JAV dolerių, kuriuos kiekvieną kartą praras kompanija.

2 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Nelabai supratau sitos \"naujienos\". Taigi jau senai buvo pasakyta jog -10$ uzdirbs nuo kindlu, dar pats anksciau tai minejai senesnese temose apie kindle pre order populiaruma.

    http://technews.lt/naujiena/n/a/kindle_fire_pardavimai_per_penkias_dienas_pasieke_250_tukst_vienetu_riba.html

  2. Daimonas parašė:

    Fostil -> Cia darasyta paskutine pastraipa 🙂 Stai ir nauja naujiena 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.