Amazon pristatė naują Kindle skaityklės versiją

Amazon su džiaugsmu pranešė, kad pradėjo pardavinėti atnaujintą elektroninės skaityklės versiją Kindle, kuri praminta Kindle 3 vardu. Naujoji skaityklė turi šešių colių ekraną, yra mažesnė, lengvesnė ir patogesnė, nei pirmtakai.

Amazon Kindle 3 pasižymi 6 colių e. rašalo ekranu. Nepaisant to, kad skaityklės dydis yra toks pat, kaip ir senesnės versijos, ji 21 procentu sumažėjo, o 15 procentų palengvėjo. Įrenginyje vis dar montuojama visavertė QWERTY klaviatūra, tačiau supaprastinta navigacija.

Amazon savo skaityklės vidinę atmintį padvigubino iki keturių gigabaitų, taip pat pridėjo galimybę prisijungti prie savo namų bevielio tinklo. Kindle atvertimų sparta taip pat padidinta, dėl to reikės krauti akumuliatorių rečiau, nei tai reikėjo daryti seniau.

Kainos taip pat nesikandžioja. Prasidėjus kainų karams Amazon jau buvo sumažinusi senesnių Kindle kainas nuo 260 iki 190 JAV dolerių, o naujoji versija be 3G ryšio kainuoja dar pigiau – vos 140 JAV dolerių. Žinoma, 3G versija kiek brangesnė.

2 Komentarai

  1. Monk parašė:

    \"Kindle sparta taip pat padidinta, tačiau dėl to reikės krauti akumuliatorių dažniau, nei tai reikėjo daryti seniau.\"

    Tai kad visuose šaltiniuose kaip tik sako, kad baterija laikys ilgiau, nei ankstesnių versijų

  2. SB parašė:

    Monk>Pataisyta. Nežinau, apie ką galvojau rašydamas, bet žinojau, kad krauti reikės rečiau. Atsiprašau už klaidą, dėkui už pastebėjimą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.