Dalis Infineon gali atitekti Intel

Sklando gandai, kad Intel turi planų, ir greičiausiai pirks Infineon kompanijai priklausančią ir bevielio ryšio technologijomis užsiimančią įmonės dalį. Reuters praneša, kad tai būtų aiškus didžiausios pasaulyje mikroprocesorių gamintojos žingsnis į mobiliųjų aparatų rinką. Kol kas joje karaliauja visai ne ši Silicio slėnio kompanija, o kitos įmonės. Tiesa, jo gana tvirtai įsitvirtinusios šioje sparčiai tobulėjančioje ir populiarėjančioje rinkoje.

Tokios kompanijos, kaip Marvell, Texas Instruments, Qualcomm, Samsung ir kitos jau gana seniai užsiima lustų nedideliems mobiliems įrenginiams gamyba. Turint galvoje, kad mažiausias Intel mikroprocesorius yra Atom, dažniausiai naudojamas internetiniuose nešiojamuose, bendrovei reikia ieškoti būdų rasti patirties projektuojant mažesnius ir taupesnius lustus. Būten Infineon verslas galėtų tapti ta atspirtimi, kuri leistų Intel įsilieti į sumaniųjų telefonų rinką.

Nepaisant to, kad Intel kol kas visiškai nekomentuoja šios informacijos, manoma, kad kontraktas jau yra parengtas. Belieka tikėtis, kad patvirtintos žinios mus pasieks jau greitai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.