Opera Mini perkopė 1 mlrd. puslapių peržiūrų dienai ribą

Opera Software sukurta maža ir patraukli Mini naršyklė mobiliesiems telefonams ir toliau gana sėkmingai plečia savo vartotojų ratą. Turiu pripažinti, kad esu vienas iš tų konkurencingomis savybėmis pasižyminčios programos vartotojų, ir, turbūt, kaip ir dauguma jų, esu patenkintas. Tuo tarpu praėjusį sekmadienį Opera Mini pasiekė naują rekordą – milijardą puslapio peržiūrų per dieną. Dar prieš du metus rezultatas buvo lygus dešimtadaliui to, o praėjusį mėnesį siekė 910 milijonų.

Iš esmės Opera Mini naršyklė yra suderinama su praktiškai visai šiuo metu, ir pastaruoju metu pardavinėtais mobiliaisiais telefonais. Jų skaičius siekia 3000, o tarp jų ir Apple iPhone, kuris ir taip turi integruotą Safari naršyklę. Tiesa, mano nuomone, Opera Mini yra kur kas pranašesnė už standartiškai įdiegtą Apple produktą. Ji siūlo žymiai sumažintus duomenų srautus puslapio pakrovimui, o tai yra be galo svarbu, kai mobilaus interneto tarifai vis dar yra nemaži.

Jei norite parsisiųsti Opera Mini, užtenka telefono bazinėje naršyklėje suvesti m.opera.com. Produktas yra visiškai nemokamas.

5 Komentarai

  1. webasss parašė:

    Man naujausioji OM telefone, labai patinka. Standartine narsykle neatlieka ne puses tiek kiek OM.

  2. Fostil parašė:

    Opera mini ant java telefonu yra stebuklas, bet ant smartphonu opera mobile kur kas geriau.

  3. Linas parašė:

    Standartinė naršyklę naudoju, nes gali susikurti RSS srautus, o Operoje nepastebejau tokiu funkciju ar prazioplinau kazka

  4. phemark parašė:

    Naudoju Opera Mini ir tikrai jokiu nusiskundimu neturiu. O del RSS tai naudoju app \"NewsRob\", veikia puikiai (Android OS)

  5. ironvolf parašė:

    Kalida:

    su praktiškai \"visai\" šiuo metu, ir pastaruoju metu pardavinėtais mobiliaisiais telefonais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.