Daugiau informacijos apie artėjantį GeForce GTS 450

Kompanija nVidia ruošia ne tik artėjantį GeForce GTX 475 vaizdo posistemį, kuris bus geriausia, ką galima išgauti iš GF104 lusto, tačiau ir vidutinei klasei skirtą GTS 450, kuris bus pagrįstas ta pačia Fermi architektūra ir naujuoju GF106 lustu.

Šią savaitę taipogi pasirodė pirmoji piešta montažinės plokštės standartinė konfigūracija. Kalbant apie išleidimą, ankščiau buvo pranešta, kad vaizdo plokštė pasirodys rugpjūčio pabaigoje, tačiau dabar kalbama, kad išleidimas bus kiek pavėlintas. Tai reiškia, kad vidutinės klasės vaizdo posistemio mes sulauksime kažkur rugsėjo viduryje.

Pranešta ir apie dažnius bei kitas specifikacijas. Pasak šaltinių, GTS 450 branduolys dirbs 789MHz dažniu, o darbinė atmintis efektyviu 3,8GHz dažniu. Įprastiniai variantai turės 1GB GDDR5 darbinės atminties kiekį bei 128 bitų magistralę. nVidia GeForce GTS 450 taikysis į 160 JAV dolerių kainos zoną, tad konkuruos su AMD HD 5750 vaizdo posistemiu.

Tiesa, mums kyla įtarimas dėl montažinės plokštės fotografijos tikrumo. Kaip matome, vaizdo plokštė naudoja šešis DRAM lustus priekinėje pusėje, veikiausiai šešis ir galinėje. Esmė tame, kad nėra tokios 6 ar 12 DRAM lustų konfigūracijos, kad jas sudėjus mes gautumėme 1GB darbinės atminties kiekį ir 128 bitų magistralės plotį.

2 Komentarai

  1. taurozaboba parašė:

    jau pries savaite sita naujiena buvo biski veluojat bet geriau veliau negu niekada 😀

  2. SB parašė:

    taurozaboba>Vėluojam ne mes vieni. Apie tai \"tik\" vakar parašė TechPowerUp, gerai žinomas, milijonus lankytojų turintis technikos portalas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.