AMD, galimai, pagreitins RX 5600 XT vaizdo plokštes

„Radeon RX 5600 XT“ vaizdo plokštės bus išleidžiamos sausio 21 dieną, bet iki produkto išleidimo likus tiek ne daug laiko AMD, galimai, keičia strategiją ir nori kiek pagreitinti RX 5600 XT. Tai turėtų būti daroma naujo BIOS pagalba. Naujas BIOS taip pat pakels TBP reitingą nuo 150 W iki 160 W.

Iš seniau žinome, kad „Sapphire RX 5600 XT“ turi 1560 MHz game ir 1620 boost dažnius, bet dabar pastebėta, kad šios vaizdo plokštės specifikacijos pasikeitė. Naujas game dažnis yra 1615 MHz, o boost dažnis pakilo iki 1750 MHz. Be to, pasikeitė atmintis. Vietoj 12 Gbps, matome 14 Gbps GDDR6 atmintį.

Spekuliuojama, kad tai yra AMD atsakas į sumažintą RTX 2060 kainą.

7 Komentarai

  1. nemesis parašė:

    Suprantu kad dar nieko nereiškia bet nuteikia ne kažkaip jau iš karto, ypač kai rtx2060 kaina nusileis (jei nusileis) – http://www.skytech.lt/search.php?keywords=+RX+5600+XT&x=0&y=0&search_in_description=0

    • Frantisekas parašė:

      Nu tai ten kainos is lubu, negali gi RX5600XT kainuot kaip ne pati pigiausia RX5700 🙂
      Jauciu pradzioj koki 300EU bus.

    • Daimonass parašė:

      Visados kai naujų prekių nėra, bet jau sąraše atsiranda, kainos yra sukuriamas iš lūbų. Kai bus realūs kiekiai, tada bus reali kaina kaip ir įprastai, aišku pirmus 3 mėn kainos bus gerokai didesnes nei kokioje Vokietijoje, nes mes gyvename bananų šalyje, kuri niekam nerupi nes esam tiesiog per maža rinka.

      • Guja parašė:

        Ruošiuosi pirkti PC,tai nuolat stebiu kainas tiek LT,tiek Vokietijoje.Manau Vokietijoje pigiau,tačiau ne ant tiek jog labai apsimokėtų.Pridedi pristatymą,įvertinį jog su garantija sunkiau..Žinoma jei randi gerą akcija,tuomet verta.Neatmetu galimybės neužilgo pirkti iš tos Vokietijos.LT kol kas stovi kažkokia nežinomybė-kainos kaip ir kyla,pasirinkimas skurdus.

        • Frantisekas parašė:

          Kainos tai dar kaip kainos, bet pasirinkimas tai tikrai mazas. Man visada idomu o kaip ten skyteche su prekem kur pazymetos – teirautis, itariu kad neturi ir neisivaizduoja kada gaus. Gal kas susiduret, nes as visada renku tik kas yra su konkreciu kiekiu, niekada ten neskambinau ir nesiaiskinau.

        • AqTrap parašė:

          Iš Vokietijos daug gali sutaupyti jeigu perki per kokią akciją, nes ten jos realios.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.