AMD ir „nVidia“ išleidžia virtualiai realybei skirtas tvarkykles

Abi vaizdo plokščių gamintojos suskubo išleisti tvarkykles, kurios turi optimizacijas virtualiems įrenginiams tokiems kaip: „Oculus Rift“ ir „HTC Vive“, nes šie žaisliukai jau patenka į pirmąsias pirkėjų rankas.

„AMD Software Crimson Edition 16.3.2“ šalia virtualios realybės įrenginių palaikymo taip pat praneša apie „Radeon Pro Duo“ oficialių palaikymą. Naudojantys daugiau nei vieną vaizdo plokštę gaus atnaujintus „Crossfire“ profilius „Everybody’s Gone to the Rapture“ ir „Hitman“ žaidimams. Su tvarkyklėmis taip pat bus išspręstos ir kai kurios žinomos problemos, pilną pataisymų sąrašą galite rasti čia, ten pateikta ir „AMD Software Crimson Edition 16.3.2“ tvarkyklių parsisiuntimo nuoroda.

AMD-VR-Driver-Crimson_12-635x357

„nVidia“ irgi išridena naujas tvarkykles, kurių pagrindinis tikslas – kuo geriau palaikyti virtualios realybės įrenginius. Kartu su pagerintu „Oculus Rift“ ir „HTC Vive“ palaikymu gausime optimizacijas „Dark Souls III“, „Killer Instinct“, Quantum Break“ ir „Paragon“ žaidimams. „GeForce 364.72 WHQL Game Ready“ tvarkykles galite rasti „nVidia“ svetainėje.

 NVIDIA-GeForce-GTX-VR-Ready_2-635x423

2 Komentarai

  1. elrurudy parašė:

    Greitu laiku ir maxima vr kurt prades

  1. 2016-04-04

    […] „GeForce 364.72“ tvarkyklės pasirodė praėjusią savaitę, o su jomis ir toliau tęsiasi nepaaiškinami nesklandumai. Žmonės teigia, kad vėl negali […]

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.