„nVidia“ klientai toliau skundžiasi blogu tvarkyklių veikimu

Prieš keletą savaičių „nVidia“ išleido tvarkykles, kurios sukėlė daug galvos skausmo kai kuriems naudojantiems „GeForce“ vaizdo plokštes. Dar labiau dėl problemos turėjo nerimauti pati „nVidia“, nes reikėjo greitai išleisti pataisymus, kurie tada neišsprendė visų problemų, o su naujausiomis „GeForce 364.72“ tvarkyklėmis viskas tęsiasi toliau – žmonės vėl skundžiasi.

Naujausios „GeForce 364.72“ tvarkyklės pasirodė praėjusią savaitę, o su jomis ir toliau tęsiasi nepaaiškinami nesklandumai. Žmonės teigia, kad vėl negali užkrauti sistemos, sistema parodo mėlyną klaidos ekraną, patiriamai įvairiausi spalvų iškraipymai, įsijungia juodas ar pilkas vaizdas, mirgėjimai ir t.t. Apie tai galima pasiskaityti „nVidia“ ar „Reddit“ forumuose. Vienoje iš forumo temų netgi bandoma teigti, kad tvarkyklės sugadino vaizdo plokštę. Veikiausiai tai tik sutapimas.

Nvidia-Driver-Issues-Report-2Nvidia-Driver-Issues-Report-1 Nvidia-Driver-Issues-Report-6 Nvidia-Driver-Issues-Report-7

6 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Juokas juokais, bet matyt Nvidia perėmė estafetę iš AMD. 😀

  2. Deft parašė:

    Visada ir buvo peremusi 🙂

  3. newdiamond parašė:

    kol kas neturiu jokiu problemu su GTX970

  4. IFeelYou parašė:

    Man tai atrodo kad Draiverių kūrimo padalinys iš AMD perėjo į nVidią 🙂 Nes dabar AMD pirmą kartą per visą savo egzistavimą pradėjo rūpintis draiveriais 🙂

  5. Mindaugas Klumbis parašė:

    Visada rūpinosi AMD, kaip sekėsi tai čia kitas dalykas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.