AMD išleidžia „Radeon Software Crimson Edition 16.7.3“ tvarkykles

AMD vėl išleidžia tvarkyklių atnaujinimą „Radeon“ vaizdo plokštėms. Šios „Radeon Software Crimson Edition 16.7.3“ tvarkykles pasiūlys iki 10 % išaugusią spartą „Rise of the Tomb Raider“ žaidime lyginant su senesne programine įranga.

Prie viso to dar gausime ir begalę pataisymų įvairiems žaidimams, visą pataisymų sąrašą rasite AMD svetainėje, ten pateikta ir tvarkyklių parsisiuntimo nuoroda.

Rise of the tomb raider

8 Komentarai

  1. vacoum parašė:

    man tai mistika zaidimu optimizacija. Yra bibliotekos,kurios ten apdoroja trikampius, fizika, spalvas, apsvietimus ir dar daug visokiu dalyku. Jei zaidimu kurejai pasako, toks ir toks apsvietimas, ir jis toks turi buti. Tikrai netikiu kad cia tvarko grafikos libus. Toks jausmas,kad custom zaidzia su grafikos nustatymais, milimitra sumazina apsvietima, dar pora smuklmenu, va ir jau keli % nasumo. Bet realiai tokiu atveju butu grafikos nustatymu gudrus sumazinimas.

    Vat idomu kaip ten istikruju yra.

    • Stipena parašė:

      Aš kaip nieko neraukiantis atsiprašau bet pasakysiu: nemanau jog ten skirtumas našumui yra ar tai 42% daugiau apšvietimo ar -20% mažiau, esmė yra kaip tas apšvietimas perteikiamas, t.y. kokiu procesu/pavidalu/technologija. Taip standartai kažkokie yra, žaidimo kūrėjas panaudoja vieną ar tai kitą standartą + plius savo patobulinimus/optimizacijas, bet tarkim AMD ar tai Nvidia pasilieka teisę optimizuoti kodo apdorojimą pagal žaidimo kūrėjo panaudotus metodus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.