Po „Windows 10 Anniversary Update“ nebegalėsime išjungti „Cortana“

Šiandien dar galite nemokamai atsinaujinti į „Windows 10“, o tai padarę jau rugpjūčio 2 dieną gausite didelį atnaujinimų paketą – „Windows 10 Anniversary Update“. Šis atnaujinimas yra privalomas, tad jo išvengti nepavyks, o sistemai atsinaujinus naudotojai nebegalės išjungti „Cortana“ – asistento valdomo balsu.

Veikiausiai daugelis vos suinstaliavęs „Windows 10“ išjungdavo daugelį „Microsoft“ paslaugų, tarp kurių būdavo ir „Cortana“. Bet „Microsoft“ tai tikriausiai nepatiko ir su „Windows 10 Anniversary Update“ to padaryti nebegalėsime.

cortana-windows-10

16 Komentarai

  1. Simon parašė:

    Lietuviams neproblema, nusistatai Region į Lithuania ir nė nematyt tos Cortanos 😀

  2. newdiamond parašė:

    Pasikeiciau motinine ir not activated (nepriregistravau prie paskyros)
    Na gal dar siandien spesime nuo WIN 7 i WIn 10
    Vis del Win10 lankstesni. Dviejuose kompuose keiciau MB ir Windows pasikrove normaliai. Viename net AMD CPU i Intel CPU irgi pasikrove.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Aš prisirišau prie savo acaunto naujus Windows, net buvau įlindes pažiūrėt kaip ten atrodo ir ar užsifiksavo. Tai matosi mano kompas, bet kaip pavyks išlaikyt licenziją pakeitinus pagrindinę plokštę pažiūrėsim dar, bet tikiuosi geriausio.

      • Stipena parašė:

        Iš tikro tu nežinai ar Windowsai yra pririšti prie ACC. Neaišku ar Microsoft įgyvendino šią įdėją t.y. Windows pririšimą prie ACC, na neaišku bent man nes nebesidomėjau. O kad prisijungus prie MS acc rodo PC, tai tas jau buvo kai pirkau Windows 8 prieš kažkiek metų, bet tas kaip ir nieko nereikšdavo.

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Tai mane tas ir neramina. Nes kai ir pats rašiau kažkada apie tą pririšimą W10 prie accounto, turi neva būti kažkokie mygtukai add ir tt., tokių nemačiau pas save. Na bet pažiūrėsim, kaip čia bus kai reikės. Jei ką pasidarysiu insideriu ir bus tie W10 nemokamai.

  3. Jordan parašė:

    As keiciau MB lapkriti. Nusirasiau licence key per keyfinder softa susirades, perdejau nauja MB+cpu+ram, iskart rase not ctivated, suvedziau key ir vuolia.

  4. Stipena parašė:

    Kadangi pradėjo PC užstriginėt (pakibdavo vaizdas) teko persirašyti Windows’us (tfu tfu tfu tikiuos ne PSU problema 🙁 ), tai aktyvacija praėjo labai sklandžiai, geriau nei tikėjausi, nors kaikuriem iš bendraminčių kildavo problemų jog nesiaktyvuodavo automatiškai, bet dažniausiai tai būdavo dėl jų pačių kaltės dėl neteisingai atliktos procedūros.

    • newdiamond parašė:

      taip turbut, kad tu teisus. Vakar karstiligiskai upgrade i WIndows 10 dariau. Uzstrigo instaliacija po puse paros ties 99 proc. Perkrociau atjungiau wireless interneta – rezultatas nesiaktyvavo.
      Siandien padariau vel install Win 7. Po to upgrade is ISO WIn10 ir graziai aktyvavosi

  5. aiwaris parašė:

    hmm gi galima ta cortana per registrus isjungti as taip ir padares tai manau ir toliau gales tokiu budu ja isjungti beja gal ir kvailokas klausimas bet kaip ta win10 key pririst prie savo acc?

  6. aiwaris parašė:

    tai pas mane ji ir yra pajungta nes naudoju xbox one stream i pc bet prisijungus prie ms acc man nerodo jokiu win10 kad butu aktivuoti nes rodo tik xbox

    • newdiamond parašė:

      pabandyk per windows settings accounts prisijungti prie ms account. Jei bus tinkamas acc, pririshti turi ir PC licenzija. Jei ne, tada reikia reiskias kito account. Pvz Office as jungiuosi per kita pasijungima webpage, nors lyg ir bendras MS account.

  7. aiwaris parašė:

    thx newdiamond prisijungiau su ms online acc ir auto prisiriso.

  8. svabas parašė:

    na jei šis update yra didelis reikalas, gal galima bus ne updaitint o atsisiust naują iso Windows 10 su Anniversary ir suinstaliuot švariai

  9. Guja parašė:

    Rusų torrentuose pilna Win10 tiesiog iškastruotu(apkarpytų) versijų .Tik neaišku ar tai gerai ar..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.