AMD praneša apie „Ryzen Threadripper Pro 5000“ procesorius

AMD ką tik patvirtino, kad jų „Ryzen Threadripper Pro 5000“ serijos procesoriai netrukus bus prieinami įvairiems sistemų integratoriams (SI) ir kad jų išskirtinis susitarimas su „Lenovo“ baigėsi. „AMD Ryzen 5000 Threadripper Pro“ serijos procesorius dabar bus galima įsigyti „Dell Precision 7865“ darbo stotyje. Šis išplėstas prieinamumas leis daugiau klientų įsigyti „Ryzen Threadripper Pro 5000 WX“ serijos procesorius, siūlančius naudotojams 8 kanalų DDR4 atminties palaikymą, PCIe 4.0, iki 64 branduolių, 128 PCIe linijas ir AMD „Zen 3“ procesorių architektūros privalumus.

AMD patvirtino, kad jų „Threadripper PRO 5000“ WX serijos procesoriai šiais metais pasirodys „pasidaryk pats“ kompiuterių rinkoje ir kad, be AMD „Threadripper PRO“ funkcijų rinkinio, tam tikros WRX80 pagrindinės plokštės galės pasiūlyti naudotojams ir procesoriaus, ir atminties spartinimo galimybę.

AMD taip pat patvirtino, kad AMD WRX80 serijos pagrindinių plokščių naudotojai galės atnaujinti savo „Threadripper PRO 3000 WX“ procesorius į naujesnius 5000 WX serijos modelius. Šiems procesorių atnaujinimams reikės pagrindinės plokštės BIOS atnaujinimų, todėl „Threadripper PRO“ naudotojai galės pereiti nuo „Zen 2“ prie „Zen 3“ architektūros.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.