AMD procesorių pardavimai Vokietijoje yra neįtikėtini

Vokietijos didžiausias mažmenininkas pateikia liepos mėnesio procesorių pardavimo statistiką. Mes jau ne kartą žvelgėme į šiuos duomenis, bet tokių AMD rezultatų buvo sunku tikėtis. Liepos mėnesį net 79 % visų „Mindfactory“ parduotų procesorių buvo iš AMD, o „Intel“ teko tik 21 % rinkos. Tai yra tikrai neįtikėtini skaičiai, be to, „Ryzen 3000“ procesoriai buvo pradėti pardavinėti tik liepos 7 dieną. Tiesa, žvelgiant į „Mindfactory“ senesnę statistiką matome, kad čia AMD procesoriai visada buvo mėgstami labiau nei „Intel“. Pirkėjai daugiausiai rinkosi „Ryzen 7 3700X“ procesorių ir tai nestebina. Antroje vietoje buvo R5 2600, o trečioje R5 3600 procesoriai.

Pagal gautas pajamas AMD sekėsi irgi gerai. Per liepos mėnesį už parduotus procesorius AMD teko 75 % visų pajamų, o „Intel“ liko 25 % pajamų. „Intel“ parduoda procesorius kiek brangiau nei AMD, bet ir šioje kategorijoje AMD pavyko stipriai pasitempti pasirodžius „Ryzen 3000“ procesoriams.

3 Komentarai

  1. bugslalaila parašė:

    Tai kad siuo metu sunku butu rinktis Intel procesoriu, kad ir kaip beziuretum…

  2. Maariux parašė:

    Lauksim Ryzen 4000 su +10% dažnio preaugiu.

  3. Ambient parašė:

    pasiskaitinejus forumus, atsiranda isprotejusiu kurie intel dievina, bet kokia kaina. Na taip kai kuriuose zaidimuose dar siek tiek dominuoja, bet cia ir viskas ka jie begali.

    https://cpu.userbenchmark.com net gi paime ir pakeite skaiciavimo metodika, neva AMD per gerai atrodo testuose.

    AMD padare nerealu suoli. Saunuoliai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.