AMD: „RX Vega“ išleidimo atidėjimas buvo būtinas norint užtikrinti tiekimą žaidėjams

Jei netyčia pastaruosius kelis mėnesius gyvenote po akmeniu, tai gal ir negirdėjote, kad vaizdo plokščių rinką visiškai pakeitė kripto valiutų kasėjai. Paklausa taip išaugo, kad vaizdo plokščių kainos pakilo ne procentais, bet kartais. Blogiausia, kad dėl šio kainų kilimų labiausiai nukentėjo žaidėjai, tiesiog norintys pasimėgauti nauju žaidimu, bet nebegalintys įpirkti vaizdo plokščių.

Chris Hook interviu su „HadrdOCP“ metu prasitarė, kad „Radeon RX Vega“ išleidimo pavėlinimas buvo būtinas, dėl kripto valiutų generuotojų sukelto vaizdo plokščių trūkumo. AMD pirminis tikslas yra „RX Vega“ parduoti žaidėjams, o ne „šachtininkams“, todėl yra bandoma išleidimo metu tūrėti kuo didesnį naujų vaizdo plokščių kiekį, kad jas galėtų įsigyti ir žaidėjai.

1 Komentaras

  1. Stipena parašė:

    RIP GPU market, jeigu tai ką sako bus teisybė… https://www.youtube.com/watch?v=dG2Hy0NO7cE tikiuosi kad tai netiesa. Nors pats mininu, bet noriu vieną įsigyti žaidimams. Tikiuosi parduotuvės pardavinės tik po vieną GPU, kaikurios jau taip daro kiek mačiau su GPU.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.