„AMD Ryzen“ apžvalgininkams skiriamas komplektas (video)

Internete pasirodė ne vienas video, kuriame galime pamatyti išpakuojamą AMD atsiųstą „Ryzen“ apžvalgininkui skirtą komplektą.

AMD viską atsiunčia medinėje dėžėje, o viduje yra „Ryzen“ procesorius, „Noctua“ aušintuvas, pagrindinė plokštė ir atminties komplektas. Viską pamatysite video.

14 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Džiugu, kad AMD pagaliau suprato šių dienų marketingą ir tam skyrė padorų finansavimą.
    Neesu marketingo guru, tik mano nuomonė iš šalies.
    Gražus popieriukas ir skanus saldainis = garantuotas efektas, juolab, kad daug kas saldainius perka pagal popieriuką, kiti – rekomendacijas. O jeigu ir tas ir tas atitinka lūkesčius – keliamas prekės ženklas.
    Mano manymu gerai, kad jie atsisakė FX ženklo (Athlon iškėlė, o Buldozeris sulygino :)) kuris asocijavosi su ne kokia sparta.

    Iki šiol pentium serija kelia abejones (P2, P3 buvo stiprūs, o P4 viską sugadino) ir renkant biudžetinį pc dvigubai pasitikrinu pentium performance 🙂

  2. SarzzeR parašė:

    Greičiau sulauktumėm apžvalgų, nes man įdomu kaip AMD Ryzen 7 1700 atrodo prieš i7 6700K. 🙂

    • enerasu parašė:

      Tai kad ir dabar mazdaug aisku.
      Zaidimuose Intelis tures daugiau FPS del aukstesnio daznio, bet koks skirtumas 100 ar 120 ? – o gi jokio
      Tada streaminant ir visaip kitaip apkraunant visus branduolius Ryzen tiesiog suspardys tavo i7.
      Isvada: Ryzen geriausias pasirinkimas 🙂

      • Minde parašė:

        Zaidimuose Intelis tures daugiau FPS del aukstesnio daznio, bet koks skirtumas 100 ar 120 ? – o gi jokio

        trolololo ?

        Tai kad 4k isvis tik titanas paveza dabar. O turint gtx1080 su geros rezoliucijos moniku tikrai dar neatejo laikai, kad per daug fps. Ir tikrai yra skirtumas ar 50 ar 60.
        Pvz jei kas naudoja Vsync isvis didelis skirtumas.

        • koloniukas parašė:

          Tai, kad ir titanas 60 stabilių fps negauna ant 4k. O vsync visada naudoju vaizdas nelūžinėja, mažiau elektros suvartoja, mažiau apkraunamas gpu dėl to ir jo mažesnės temp. Bet tam reikia, kad fps nekristų mažiau 60, aišku galiu dėti ir ant 50Hz jeigu fps kristų žemiau 60 fps, tv palaiko 🙂

          • Stipena parašė:

            O kam tą gaidį vsync naudoti? Jeigu yra alternatyva vadinama „framerate limiter“ MSI Afterburner’yje. O gal ir nvidia driveriai turi tokią funkciją.

            • koloniukas parašė:

              O tai jis sinchronizuoja monitorių su gpu? O pvz jeigu monitorius nepalaiko 50Hz kaip jis veiks?

              • Stipena parašė:

                O tau visi žaidimai meta screen tearing efektą kad reikia sinchronizacijos su kadrais? Manau, kadangi gyveni europoj, TV turėtų palaikyti 50Hz, bent mano paskutiniai du TV pirkti, palaiko. MSI Afterburneris neduos tau G-Sync ar Freesync efekto, bet gal tas fps limitas ženkliai sumažins arba išvis eliminuos screen tearing’ą, who knows, nepabandęs nesužinosi. Pabandyk tiesiog ijungti fps limita ant 50fps ir pakeisti display adapter setting’uose refresh rate į 50Hz. Aš asmeniškai nekenčiu vsync dėl jo sukeliamo lago, jeigu visuose žaidimuose būtų fast vsync opcija kaip kad Doom’e tada jo viskas gerai, bet kolkas tik Doom’e ir temačiau tokią opciją. Nu ir išvis, vartai tokias bapkes ant PC, tai ir atitinkamai galėtum G-Sync monika insigyt, but thats non of my business 😀

                • Minde parašė:

                  90% zaidimu (o gal ir daugia turi vsync).
                  Vsyncas yra gerai, kai fpx 60 su kaipeikom. Veikia panasiai kaip 60 limitas. Gal net ir geriau. Lagas toks mazas, kad pajustu css varzybu dalyviai tik. Vsyncas dar gerai, kai fps ten trukcioja ir apie 40. Ir jis tragedija kai fps maziau negu 30. Nes realus fps buna 15 tik.
                  Trumpai jis laiko kadrus tokios zonose: 60, 30, 15. Tad jei fps nukrenta zemiau 60, synhanizacijos lygis tampa toks kaip 30 fps. Ir jei nukrenta zemiau 30, synhorinizuojasi ties 15fps, kas yra tragedija, tik taip nesijaucia, nes lygiai suseria.

                  Kitaip tariant tam tikrose vietose jis gerai, kitose vidutiniskai, o trechiose isvis tragedija. O jei fps 100+ jokios sync praktiskai nereikalingos. Tad jei monitorius 60Hz, ir vaizduske kala 119-121 fps – praktiskai viskas ir sinchronizuota ir jokiu g-syncu ar free syncu nereikia. Pagal ideja FreeSyncas turetu eiti pastebimai prasciau negu G-syncas, bet praktiskai taip nera. Priezastis – duomenu trukumas. Bet FreeSyncas naudoja spejimus ir kaip praktika rodo spejimu didzioji dalis buna teisinga.
                  Gsyncas pagal ideja dideliame fps ruoze turetu ten super veikti, bet praktiskai ten turi irgi prastesnes veikimo zonas. Kiek atmintis rodo – augant fps .
                  P.S.
                  Reiktu isbandyti „framerate limiter“

                • Stipena parašė:

                  Nzn Minde mano patirtis su vsync tragiška, nors buvo ir gerų atvejų. Man maždaug 50% žaidimų unplayable dėl lago. Kokiam racing žaidime sunku, bet žaist dar galima, o va jau koks FPS žanras, nepriklausomai ar tai competitive multiplayer ar paprastas Single player režimas laužia smegenis. Na ir yra buvę atvejų jog net turint ir 100fps+ screen tearingas jaučiasi, nes ne visada yra fps ir Hz santykis 2:1, būna kad 1.8fps vienam Hz tenka būna truputi daugiau nei du ir to labai greitai judančiam vaizdui pakanka kad būtų akivaizdžiai perkirptas.
                  P.S. man labai patiko ant AMD Chill funkcija kartu su frame limiteriu. CS:GO chill 70fps, frame limit 140fps, elektros suvartojimas juokingas su rx480, 40W kazkur 😀

                • Minde parašė:

                  to Stipena:

                  keista, man patinka shootersai, online pasisaudyti, bet tragedijos nemaciau. Cia priklauso kiek fps renka zaidimas, nes kaip ir sakiau, tam tikrais atvejais jis tragedija. As jei ilgiau turiu zaidima tai pasiexperimentuoju. Kai kuriems zaidimams sueina vsyncas, kitiems tenka nuimti.

                  Kas del fps virs 100, tai tearingas jauciasi, bet tas jausmas daug mazesnis negu fps < 60.

                  Ir jei monitoriaus refreshas daugiau negu 60Hz, tai dar maziau jauciaisi. Tad pvz as dairausi gero monitoriaus, ir jei rinks 140Hz, tai smarkiai neziuresiu ar jis freeSyncas ar G-syncas.

        • enerasu parašė:

          tai kad ant 4k ne CPU bus stabdis o GPU, ten Intelis isvis netures pranasumo arba jau labai minimalu kurio nepajusi. Dar vienas pliusas Ryzen.

  3. koloniukas parašė:

    Vieniems atmintis 3200Mhz, o kitiems 3000Mhz 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.