AMD suskubo kalbėti apie „RX Vega“ norėdami visus nuraminti

Pasirodžius „Vega Frontier Edition“ vaizdo plokštei ir išbandžius jos spartą žaidimuose gauti rezultatai visus privertė kiek sunerimti. Visi žino, kad tai ne žaidimams skirtas produktas, bet kai buvo pranešta apie „Žaidimų režimą“ visi galvojo, kad „Vega FE“ nelabai skiriasi nuo to ką gaus žaidėjai liepos gale. Po to paaiškėjo, kad įjungus „Žaidimų režimą“ pasikeičia tik grafinis „Radeon Settings“ apipavidalinimas ir daugiau nieko.

Po prastų „Vega FE“ rezultatų žaidimuose AMD darbuotojas Jason Evangelho užtikrintai pranešė, kad dabar ne laikas jaudintis dėl „RX Vega“ spartos žaidimuose, nes bandyta „Vega Frontier Edition“ nėra pritaikyta žaidimams.

Gera žinia, kad dar kartą buvo patvirtinta apie „RX Vega“ išleidimą „SIGGRAPH“ renginio metu, nes pamačius AMD programą buvo pasigesta įrašo apie „RX Vega“ pristatymą.

Jei kam įdomu, tai paskaičiuota, kad „Vega 10“ grafikos procesorius yra 486 mm2 ploto. Tai daugiau nei dvigubai didesnis plotas nei „Polaris 10“.

20 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    įjungus „Žaidimų režimą“ pasikeičia tik grafinis apipavidalinimas

    Ka tai konkreciai reiskia ?

  2. ZeroFM parašė:

    Per vėlu tokį pareiškima daryt ir juo labiau tokį kvaila …

    • kernel_panikuoja parašė:

      Nematau cia nieko kvailo – normalus pasakymas. FE ne tik, kad yra neisbaigtas driver’iu prasme, bet net neturi jokio segmento siai dienai. Is esmes FE kolkas yra tik demonstracinis neuzbaigtas produktas ir tiek. Isvadas reikes daryti tuomet, kai iseis consumer versija.

      Kas tikrai kvaila, tai visokie flame’ai review komentaruose ir forumuose, kur zmones raso visokias nesamones tik tam, kad „apgintu“ viena ar kita gamintoja ir psichologiskai „pateisintu“ savo pirkinius.

  3. IFeelYou parašė:

    Viskas gal ir būtų gerai šitam pareiškime, jeigu būtų tikrai aišku kam ta Vega Frontier Edition pritaikyta. Nes ji tikrai nėra pritaikyta profesionalams, kadangi bent jau iki Vega Pro 64 ji neturi sertifikuotų draiverių, be kurių jos nepirks nei viena normali organizacija, nors tą sertifikatą turi net nVidia Quadro 400 už 200 eurų. Vega FE taip pat ji neturi 10 bit gamos palaikymo profesionaliose programose, kas daro ją beverčią daugeliui su vaizdo apdorojimo programomis dirbančių žmonių. Žaidimams ji taip pat netinka, ne tik dėl spartos, bet ir dėl kosminės kainos.
    Realiai šiuo metu ją matau tinkamą tik skaičiavimams, kuriems reikia didelio TFLops.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.