AMD tikisi, kad RX 6800 serija rekomenduojamą kainą pasieks po 4-8 savaičių

Šių metų vaizdo plokščių išleidimai yra tikrai nuviliantys, nes tiek NVIDIA, tiek AMD nesugeba net minimaliai patenkinti paklausos, o dėl to kainos yra daug didesnės nei visi norėtų. Tokia pati situacija yra ir su RX 6800 serijos vaizdo plokštėmis, o AMD „Hardware Unboxed“ „YouTube“ kanalui prasitarė, kada galime tikėtis priimtinesnių kainų.

„Hardware Unboxed“ video kalbama apie RX 6800 serijos kainas. Daugelis žiūrovų klausia, ar AMD mus visus apgavo dėl rekomenduojamos kainos, nes partnerių patobulinti modeliai parduotuvėse yra daug brangesni nei AMD nustatyta kaina. Be to, patys partneriai prasitarė apie dideles savo rekomenduojamas kainas. Partnerių nustatytos kainos yra nuo 81 iki 121 USD didesnės kai kalbame apie RX 6800 ir nuo 121 iki 251 USD didesnės žiūrint į RX 6800 XT kainas. Priminsime, kad RX 6800 XT rekomenduojama kaina siekia 649 USD, bet partneriai savo gerus modelius įkainoja apie 800 USD. Tokie modeliai kaip NITRO, „Red Devil“ ar ROG STRIX visada kainuoja šiek tiek daugiau nei rekomenduojama kaina, nes siūlo premium aušinimą, o už tai reikia susimokėti.

AMD „Hardware Unboxed“ kanalui prasitarė, jog jie tikisi, kad RX 6800 serijos vaizdo plokščių už rekomenduojamą kainą bus galima nusipirkti už 4-8 savaičių. Tai išeitų pats metų galas arba 2021 metų pradžia.

Reikia paminėti, kad iki tokios kainos premium RX 6800 serijos modeliai tikrai nenusileis. Tam bus išleidžiamos biudžetinės versijos, kaip „Pulse“, „Dual“ ir t.t.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.