AMD žada pagerinti „Ryzen 3000“ boost veikimą

Pastaruoju metu daug kalbama apie „Ryzen 3000“ procesorių boost dažnį. Daugeliu atveju naujieji „Ryzen 3000“ procesoriai nepasiekia deklaruojamo vieno branduolio boost dažnio ir tai kai kuriuos naudotojus erzina.

AMD šia tema pagaliau pasisakė oficialiai. Teigiama, kad boost dažnis priklauso nuo daugelio veiksnių, tokių kaip: apkrovos tipas, sistemos dizainas ir aušinimas. AMD išnagrinėjo daug atvejų ir pastebėjo „kažką“ savo programinėje įrangoje, kas kai kuriais atvejais „Ryzen 3000“ procesoriams nelaidžia pasiekti deklaruojamo boost dažnio. Tai bus išspręsta su būsimais BIOS atnaujinimais. AMD žada rugsėjo 10 dieną atskleisti, kada pasirodys patobulinti BIOS su pagerintu boost algoritmu.

2 Komentarai

  1. AqTrap parašė:

    Pakels įtampa 😀

    • Povilas parašė:

      Geriau nereikia 😀 man atrodo AMD truksta inzinieriu patyrusiu, nes ryzenui tikrai nereikia tiek itampos, arba sustampave su prastesniais siliciais, kas man visai nepatinka, nes pvz jeigu as perku produkta tai jis manyciau turi veikti identiskai kaip ir visi kiti, nes kitaip gaunasi savotiska loterija. Kodel kitas mokant tiek pat gauna geriau? Arba tada isvis turi nedeklaruoti boost daznio, o rasyti tik base. Man irgi nepatinka tokia politika kaip vartotojui, kazkaip ja reikia tobulint, kad klientas nesijustu apgautas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.