AMD Brazos atkeliaus ir į Asus Eee PC

Telieka stebėtis greita AMD Brazos platformos plėtra. Acer ir HP kiek ankščiau pristatė savo nešiojamuosius, kurie pasižymi minėta platforma, o šį kartą atėjo eilė ir legenda internetinių nešiojamųjų segmente tapusiai Asus Eee PC nešiojamųjų šeimai.

Šį kartą Asus pristatė du Eee PC internetinius nešiojamuosius, kurie pasižymi AMD Brazos platforma – tai 12 colių ekraną turintis 1215B bei 10 colių 1015B. Brangesnis ir didesnis Eee PC 1215B pasižymi galingiausiu Zactario linijos atstovu 1.6GHz AMD E-350 APU procesoriumi, nors kompanija rinkai pristatys ir variantus su lėtesniais bei mažiau energijos suvarojančiais C-50 bei C-30 APU procesoriais.

Mažesnis Asus Eee PC 1015B bus galima tik su dvejais lėtesniais APU procesoriais, jau minėtais C-50 bei C-30. Abu internetiniai nešiojamieji turės HDMI išvestį, Wi-Fi bei Bluetooth bevielius ryšius, o taip pat ir galimą papildomą USB 3.0 jungtį. Baterija, pasak Asus, leis internetiniams nešiojamiesiems veikti iki 8.5 valandų, tačiau vargu ar su greičiausia AMD Brazos konfigūracija internetinis nešiojamasis tiek ir ištvers.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.