„AMD Fury“ šeima galimai bus sudaryta iš trijų modelių

Spekuliacijos susijusios su sekančia AMD vaizdo plokščių serija nerimsta ir didžiausia jų dozė tenka flagmanui „Fiji“. „HWBattle“ teigia, kad „Fiji“ bus pasiūlytas trimis variantais: „Fury Nano“, „Fury XT“ ir „Fury Pro“.

Įdomiausiai skamba „Fury Nano“, tai tikriausiai yra vandeniu aušinama „Fiji“ versija, kurią ne kartą matėme nuotraukose ir galėjome įsitikinti jos kompaktiškumu. Teigiama, kad kiti variantai jau nuo pirmos dienos pasipuoš aušinimo sprendimais su trigubais ventiliatoriais.

Pagal nepatvirtintus duomenis, dabar „AMD Fury“ atkakliai kovoja su GTX 980 Ti ir tai laimi tai pralaimi priklausomai nuo žaidimo, o AMD stengiasi išspausti dar daugiau spartos tvarkyklių dėka. Spėjama, kad brangiausio modelio kaina sieks 899 JAV dolerius. Daugiau turėtume sužinoti birželio 16 dieną, kai turėtų vykti 300-osios serijos pristatymas.

4 Komentarai

  1. TavoMama parašė:

    "„AMD Fury“ atkakliai kovoja su GTX 980 Ti ir tai laimi tai pralaimi priklausomai nuo žaidimo" + "brangiausio modelio kaina sieks 899 JAV dolerius." does not compute.

    Aš kartais suabejoju AMD sveiku protu, bet ant tiek ataušę jie tikrai nėra. Arba tas daiktas bus >15% galingesnis už Ti, arba pigesnis.

  2. Katonas parašė:

    Na, gandai gandeliai. Palauksim pamatysim kaip ten bus, kitas dalykas AMD tikriausiai nelabai turi daug laisves su kaina nes HBM atmintis brangi ir deficitine. Jei sparta bus apylyge ir kaina 899, tai pirks tik fanatai.

  3. TavoMama parašė:

    Na va, pora valandų tik praėjo ir vėl nauji gandai, 180o kampu pasukti 🙂 Kaži ar nebus čia tas atvejis, kai tiesa kažkur per vidurį?

  4. Katonas parašė:

    Na tos naujos kainos atrodo normaliai ir visai tikėtinai, o svarbiausiai logiškai. BET, pažiūrėsim kiek viskas kainuos mūsų Lietuvėlėj.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.