AMD FX serijos įpėdinis bus spartesnis vos apie 10%?

Jei mūsų niekas neapgaudinėja, iki taip laukiamų AMD FX serijos procesorių pasirodymo liko vos kiek daugiau nei savaitė, ir nors mes nekantraujame pamatyti, kaipgi atrodys naujieji procesoriai, pasigirsta kalbos apie Bulldozer procesorių įpėdinį.

Šis, pasak įvairių šaltinių, yra žinomas Piledriver kodiniu vardu, tačiau blogai yra tai, kad šiuo metu žadamas vos 10 procentų spartos prieaugis, lyginant su netrukus pasirodysiančiais AMD FX serijos procesoriais, kas, tiesa pasakius, nieko gero nežada.

Kalbant paprastai, Piledriver naudos antrosios kartos Bulldozer branduolius ir jei iš jų tegalima išspausti iki 10 procentų didesnį pajėgumą, tai nėra gerai. Bet kokiu atveju, iki jų pasirodymo dar yra laiko, taigi mes net neabejojame, jog vietos patobulinimams tikrai yra.

Gerai yra tai, jog AMD Piledriver procesoriai naudos tą pačią platformą, kaip ir netrukus pasirodysiantys AMD FX serijos procesoriai. Tai reiškia 9 serijos pagrindines plokštes ir AM3+ procesoriaus lizdą. Viskas, ko turbūt tereikės jau įsigijusiems 9 serijos pagrindines, BIOS atnaujinimo.

1 Komentaras

  1. donaciuxx parašė:

    laukiu nesulaukiu, labai idomu ka parodys naujieji fx 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.