AMD: Nejaučiame jokio 28nm lustų trūkumo

Nepaisant to, kad Taivano puslaidininkių gamintojas (TSMC) sulaukė nemažai kritikos dėl per mažų 28nm technologija gaminamų lustų gamybos apimčių, vienas didžiausių jų klientų AMD teigia, kad visiškai patenkina savo klientų norus ir tokių lustų jiems visiškai pakanka. 

Žinoma, kompanija pripažįsta, kad norėtų turėti dar daugiau atsargų. "Šį ketvirtį mes patenkiname visus klientų poreikius (AMD Radeon HD 7000 serija naudoja tokius lustus). Produktai yra geri, jų poreikis didelis. Norėtume gauti dar daugiau lustų, tačiau šį ketvirtį mums pavyko patenkinti pirkėjų lūkesčius" – teigė Thomas Seiffert‘as, AMD finansų vadovas.

Per pirmąjį šių metų ketvirtį AMD pateikė tris Radeon HD 7000 serijos grafikos lustus, kurie yra gaminami 28nm technologija: Tahiti, Pitcairn ir Cape Verde. Sekančio ketvirčio metu kompanija pradės prekiauti dar trimis vaizdo plokštėmis, kuriose naudojami lustai gaminami 28nm technologija. 

Šią savaitę AMD sumažino rekomenduojamas HD 7000 serijos vaizdo plokščių kainas, tai bandydami didinti konkurenciją su gamintojais, kurie naudoja Nvidia GeForce lustus. Taip pat kainos mažinimas gali reikšti ir tai, kad TSMC padidino gamybos apimtis ir galės tiekti daugiau 28nm technologija pagamintų produktų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.