AMD Ontario C-60 siūlys Turbo technologiją

Šiais metais AMD žada ne tik spartesnius APU procesorius, tačiau, pasak įvairių pranešimų, ketina atnaujinti ir esamas jų linijas. Štai šį kartą pranešama apie naują Ontario APU modelį C-60, kuris neva pasiūlys Turbo technologijos palaikymą.

Teigiama, jog C-60 bus tas pats C-50, tiesiog turės Turbo technologiją. Neįjungus Turbo technologijos, abu APU procesoriaus branduoliai dirbs 1.0GHz dažniu, o įjungus ją jau net 1.3GHz dažniu. Tas pats galios ir integruotam Radeon HD 6290 branduoliui – įprastai jis dirbs 276MHz dažniu, o su įjungta Turbo technologija jau 400MHz dažniu.

Tiesa, čia kalbama apie įdomų sprendimą. AMD Ontario C-60 TDP lieka ties 9W riba, kaip ir C-50, taigi Turbo technologiją vienu metu bus galima įjungti tik procesoriaus branduoliams arba grafinio posistemio branduoliui. Žinoma, be Turbo technologijos AMD Ontario C-60 naudos šiek tiek mažiau elektros energijos, negu dirbdamas didesniais dažniais, taigi jei vartotojams reikės daugiau galios, jie galės įsijungti Turbo technologiją.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.