AMD viešai pademonstravo hibridinį Liano procesorių

Šeštojoje \“Technical Forum & Exhibition 2010\“ parodoje AMD pirmą kartą viešai pademonstravo savo hibridinį Liano procesorių, kuris bus skirtas nešiojamiems internetiniams bei asmeniniams staliniams kompiuteriams.

AMD Liano APU (Accelerated Processing Unit) pristatomame demonstraciniame filmuke Liano procesorius buvo priverstas atlikti PI 32M testą bei dekoduoti HD video medžiagą iš Blu-ray laikmenos. Abiems aplikacijoms dirbant vienu metu, Microsoft nBody DirectCompute programa parodė, jog Liano procesorius yra pajėgus pasiekti 30 GFLOPS skaičiavimų galią.

\“Liano potencialas yra išties neįtikėtinas. Visa, ko trokšta dabartinis naudotojas: naršymo internete, žaidimų sesijų, įvairios terpės peržiūrėjimo ar kūrimo, gali būti pasiekta su AMD Liano. Paralelinė skaičiavimų galia, kurią OEM kompanijoms kartu su Liano pateiksime 2011-ais metais, be abejonės, privers peržiūrėti savo naudojimosi kompiuteriu patirtį ir galimybes\“, – teigia AMD atstovas Chris Cloran.

Priminsime, jog AMD Liano hibridinis procesorius bus gaminamas naudojant 32nm technologinį procesą. Jo šerdyje bus patalpinti x4 K10.5 architektūros branduoliai bei DirectX 11 API palaikantis grafinis spartintuvas.

Peržiūrėti demonstracinį AMD Liano filmuką galite čia.


12 Komentarai

  1. svedas parašė:

    na bent ka matau tikrai man patinka.

  2. zirnis parašė:

    nuotrauka kazkokia ne i tema, gal laptopo motinine ten?

  3. taurozaboba parašė:

    pagal mane tai laptopo

  4. cepukas parašė:

    man ir atrodo kaip laptopo,bet vienas ne yra.Is kur loptopo mb yra pci express jungtis>?? 😉

  5. BC00 parašė:

    Negaliu pasakyt ar tai laptopo ar ne, bet si MB yra nuo Liano platformos ant kurios buvo demonstruojamas AvP su Hybrid CF.

  6. Storasis parašė:

    dabar nepirksiu naujo kompo 10 metu, lauksiu sito !

  7. Herkus_LT_ parašė:

    Aš truputi irgi nesuprantu ant ko čia tas procas kaba 😀 gal kas paaiškintu? m? Nes čia nei laptopo nei stacionaro MB, plius ramu nematau… Kolkas mano galvele teorija padare, kad čia speciali testavimo mb…

  8. zirnis parašė:

    cia gal next-gen zaidimu konsole 😀

  9. svedas parašė:

    cia kaip pavadinus inzinerinis pavizdys, veliau jis yra tobulinimas mazinamas ir gaunama platforma skirta vartotojui, dabar inzineriams zymiai patogiau testuot cpu ant tokiu.

  10. ironvolf parašė:

    Apple iphone 4 motininė

  11. jtd parašė:

    Cia testavimui sulipdyta motinine,ir taip gi aisku,pilna laisvos vietos, dar kazikoks laidelis prilituotas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.