AMD savo partneriams leido pristatyti Radeon HD 7970 X2 vaizdo plokštes

Nors AMD ketina pristatyti du "Tahiti XT" branduolius turinčias "Radeon HD 7990" vaizdo plokštes jau kitą mėnesį prasidedančioje "Computex 2012" parodoje, įmonė nusprendė papildomai atrišti savo partneriams rankas kovai su "GeForce GTX 690".

Panašu į tai, kad AMD ruošiasi didinti spaudimą įmonei "Nvidia" ir jos "GTX 690" leisdama savo partneriams pristatyti "Radeon HD 7970 X2" vaizdo spartintuvus. Iš pavadinimo galima suprasti, kad tai tuos pačius du "Tahiti XT" lustus turintis gaminys, tačiau pastarojo dažnius ir aušinimą pasirenka pats gamintojas. AMD palieka visišką teisę pačiam gamintojui nustatyti tokios vaizdo plokštės pardavimo kainą.

Šiandien buvo užfiksuotos pirmosios "Radeon HD 7970 X2" nuotraukos. "Powercolor" 7970 X2 Devil13" modelis naudoja visiškai pakeistą montažinę plokštę, trijų aukštų aušinimą bei pasižymi kiek padidintu branduolio dažniu. Čia jis siekia 1 GHz, kuomet "Radeon HD 7970" dirba 925 MHz dažniu. 6 GB talpos GDDR5 atminties dažnis kol kas laikomas paslaptyje. Vaizdo plokštė turi tris 8pin maitinimo jungtis, o TDP siekia 525 W. Šis modelis, be abejonės, bus eksponuojamas "Computex 2012" parodoje.

10 Komentarai

  1. BroniusK parašė:

    O kas ten per raudoną lemputė?

  2. BroniusK parašė:

    Brangiai atseis pažaist gera žaidimą.

  3. Fostil parašė:

    Tas kas perka tokias vga, nemanau, kad suka galva apie kazkokias elektros sanaudas is vis.

  4. donaciuxx parašė:

    O krw negaliu patiket!@!@!@! 525W?! greita turetu buti…

  5. Vytautas parašė:

    Matyt turbo mygtukas 😀

  6. shift parašė:

    Raudonas mygtukas skirtas gaisrinei išsikviesti. 😀

  7. crooked parašė:

    greiciau nusava reaktoriu "uzturbinti" aisku, kas tokias vga perka simtas metu negalvoja apie elektra ar jos kaina, bet faktas lieka faktu…

  8. BroniusK parašė:

    Tokiai vaizdo plokštei dietos reiktu laikytis:D

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.