AMD paskutinį kartą su esama vaizdo plokščių karta siūlo nemokamus žaidimus

Pasak kompanijos AMD, praėjusiais metais siūlyta akcija, kurios metu įsigiję tam tikrą vaizdo plokštę buvo galima gauti ir nemokamų žaidimų, ypač nusisekė, taigi nuspręsta ją atnaujinti su naujais žaidimais. Tai bus paskutinė akcija prieš pasirodant naujos kartos vaizdo posistemiams.


Kalbant trumpai, perkant „Radeon HD 7900“ serijos vaizdo plokštę bus galima nemokamai atsisiųsti „Crysis 3“ ir „BioShock Infinite“ žaidimus, o perkant „Radeon HD 7800“ serijos produktą – „BioShock Infinite“ ir „Tomb Raider“. Pasiūlymas viliojantis, nes šie dar nepasirodę žaidimai kainuos kažkur apie 40 eurų, taigi sutaupyti 80 eurų neatrodo esanti bloga mintis.

Jau aišku, jog akcija tikrai galios Jungtinėse Amerikos Valstijose ir kai kuriose Azijos regionuose, tačiau kalbant apie Europą mes galime patvirtinti tik Didžiosios Britanijos rinką. Sunku pasakyti, ar kiti pardavėjai Europoje irgi siūlys nemokamus minėtų žaidimų raktus su AMD vaizdo plokštėmis.

Mes, tuo tarpu, galime priminti, jog abi ypač laukiamos pirmojo asmens šaudyklės „Crysis 3” ir „BioShock Infinite“ pasirodys atitinkamai vasario 19 ir kovo 26 dienomis, o iš naujo naujam gyvenimui prikelta veiksmo žaidimų serija „Tomb Raider“ dienos šviesą išvys kovo 5 dieną.

Parengta pagal:

TechReport

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.