Biudžetinių „Antec“ korpusų serija papildė VSK-3000E ir VSK-4000E

Vokietijos įmonė „Antec" papildė savo „Value Solution” seriją dviem naujais korpusais: VSK-3000E bei VSK-4000E. Iš galvanizuoto plieno pagaminti abu produktai pabrėžia patikimumą ir patvarumą už itin prieinamą kainą.

„Antec VSK-3000E" talpina mATX ir mini ITX pagrindines plokštes, kartu siūlydamas penkis įrenginių diegimo stalčius: 2x išorinius 5,25”, 2x vidinius 3,5” ir 1x išorinį 3,5”. Korpusas turi keturis PCI išplėtimo lizdus, kuriuose gali būti patalpintas iki 318 mm. ilgio vaizdo akseleratorius. 4,1 kilogramo sveriantis VSK-3000E komplektuojamas su 92 mm. išpučiančiu ventiliatoriumi, tačiau pats savininkas tokio pačio skersmens ventiliatorius gali įrengti ir korpuso priekyje. Priekinėje panelėje galima rasti 2x USB 2.0 bei jungtis mikrofonui ir ausinėms.

 

Tuo tarpu VSK-4000E yra talpesnis variantas ir papildomai siūlo suderinamumą su ATX standarto pagrindinėmis, septyniomis PCI išplėtimo plokštėmis bei vieną papildomą išorinį 5,25”stalčių. 5 kilogramus sveriantis VSK-4000E taip pat talpina 318 mm. Ilgio vaizdo plokštes, tačiau yra komplektuojamas su 120 mm. ventiliatoriumi. Korpuso priekyje papildomai įrengta zona 120 mm. skersmens įpučiančiam ventiliatoriui, o gale rasime skyles H2O žarnelių išvedimui.

Rekomenduojama VSK-3000E kaina – 35, o VSK-4000E – 39 eurai.

3 Komentarai

  1. Ndx parašė:

    Apgailėtinas šlamštas. Už tokią kainą galima nusipirkti daug geresnį korpusą pvz Enermax Ostrog. Antec net patingėjo išgręžti skyles iš pridėti filtrą apačioje montuojamui PSU, kas yra privaloma kiekviename naujame PSU. Čia net nėra fanless yrankių sistemos, o Ostrog’e yra tai ir net išimamas HDD cage yra su laikikliais. Beje korpusas be laidu slepimo uz galines sieneles ir CPU backplate skylės yra apgailėtinas. Apie nudažytą vidų, USB 3.0 palaikymą nėra net kalbos. Išvada – apgailėtini, vienintelis skirtumas nuo tris kart pigesnio case yra geresnės skardos… APGAILĖTINA

  2. zirnis parašė:

    net tik siaubingi, bet ir uz tokias kainas iseitu pora analogisku noname korpusu 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.