AMD paviešino informaciją apie Brazos platformą

Na taip, šiandieninis nVidia GeForce GTX 580 vaizdo plokštės pasirodymas „suvalgys“ didžiąją dalį jūsų dėmesio, ypač dėl to, jog jūs kibsite skaityti apžvalgas, tačiau šiandien AMD taip pat atskleidė daugiau informacijos apie naują Brazos platformą.

AMD Brazos platformos pasirodymas yra numatytas pirmajai 2011 metų pusei, o ji varys žemos klasės stalinius kompiuterius ir nešiojamuosius. Su AMD Brazos bus siūlomi du APU procesoriai – dviejų branduolių Zacate ir vieno branduolio Ontario.

Abu APU procesoriai bus gaminami pagal 40nm technologinį procesą, turės 512kB L2 spartinančiąją atmintį per branduolį, pasižymės vieno kanalo DDR3-1066 darbinės atminties valdikliu ir, žinoma, Evergreen šeimos DirectX 11 grafiniu branduoliu. Galingesnio Zacate TDP sieks 18W, o Ontario vos apie 9W.

Du Zacate lustai bus žinomi E-350 ir C-50 vardais, jie dirbs atitinkamai 1.6GHz ir 1GHz dažniu, tuo tarpu du Ontario šeimos lustai bus žinomi E-240 ir C-30 vardais ir dirbs 1.5GHz bei 1.2GHz dažniais. E serija turės integruotą Radeon HD 6310 grafiką, o C – Radeon HD 6250. Nors AMD neviešina spartos rezultatų, teigiama, kad Intel Atom procesoriai toli nugaroje.


4 Komentarai

  1. Linas parašė:

    Kas labiausiai nepatinka, atom platformose, jog naudojama intel grafika, kuri yra niekam tikusi, net su 720p sunkiai tvarkosi, o analogai ion yra dvigubai brangesni.

  2. SB parašė:

    Man atrodo, kad Brazos bus geras dalykas vien del AMD Radeon grafikos.

  3. artasas parašė:

    SB,pakartojai C-50 :\"Du Zacate lustai bus žinomi E-350 ir C-50 vardais, jie dirbs atitinkamai 1.6GHz ir 1GHz dažniu, tuo tarpu du Ontario šeimos lustai bus žinomi E-240 ir C-50 vardais\"

  4. SB parašė:

    artasas>Dekui. Ten turejo but C-30.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.