AMD prisijungė prie MeeGo projekto

MeeGo projekto konferencija vakar vyko Dubline, Airijoje, kur taipogi vakar AMD pranešė apie tai, kad prisijungia prie šio projekto. MeeGo, kaip jūs žinote, yra Intel ir Nokia rezultatas sujungus šių gigantų jėgas kurti mobilią operacinę sistemą.

„Mes džiaugiamės galėdami pateikti savo inžinierinius išteklius prisijungdami prie tokio projekto kaip MeeGo ir tikimės, kad ši operacinė sistema padės mūsų įsitvirtino planams ir taip pat padės sukurti išplėstas rinkos galimybes mūsų artėjantiems APU procesoriams.“, – sakė AMD.

Tiesa, viskas atrodo ypač painiai, nes AMD iš tiesų sujungia savo jėgas su Intel, o šios dvi kompanijos konkuruoja centrinių procesorių rinkoje. Štai 2012 AMD žada pristatyti 28nm technologiniu procesu pagrįstus Krishna ir Wichita APU procesorius, kurie bus skirti ypač mobiliems nešiojamiesiems, internetiniams nešiojamiesiems ir planšetams. Tuo tarpu MeeGo operacinė sistema ir taikosi į paskutines dvi paskutines paminėtas platformas, tad mums reikėtų suprasti, kad mes sulauksime Intel ir AMD procesoriais pagrįstų MeeGo planšetų metų ar dviejų bėgyje.

1 Komentaras

  1. zilego parašė:

    kazkaip is pradziu sakiau kad cia bus nesamone kaip ir symbian bet cia jau kazkas idomaus daros jei AMD + Intel

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.