AMD pristatė Catalyst 10.5 tvarkykles

Kompanija AMD kiek ankščiau šią savaitę oficialiai pristatė naują ATI Catalyst tvarkyklių versiją, kuri yra skirta AMD Radeon grafiniams procesoriams, integruotiems vaizdo posistemiams ir kitiems AMD multimedijos produktams.

Naujosios WHQL sertifikatą turinčios tvarkyklės yra pažymėtos 10.5 versijos vardu ir vartotojams pasiūlo keletą naujų ypatybių, taip pat ištaiso buvusias klaidas. Nuo šiol AMD Radeon HD 4000 ir HD 3000 serijų grafiniai posistemiai neturės problemų su 120Hz monitoriais, ATI Overdrive leis pilnai valdyti posistemius, kurie bus prijungti prie daugiau nei vieno monitoriaus, taip panaikinant buvusius apribojimus ankstesnėse tvarkyklių versijose.

Su naujosiomis tvarkyklėmis visiškai išspręstos visos problemos Battlefield: Bad Company 2 žaidime, kai kurios problemos IL-2 Sturmovik: 1945, Mass Effect 2 bei Napoleon: Total War žaidimuose. Jūs taip pat galite tikėtis kiek geresnių spartos rezultatų naujausiuose žaidimuose. Tuo tarpu 64 bitų Windows 7/Vista versiją rasite čia, 32 bitų čia, o Windows XP – čia.

7 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    257.15 isleidimas kur kas labiau vertas atsiradimo naujienose, nei sie Catalyst..

  2. pushaz parašė:

    BC00 – tai cia gi technews 😉
    cia yra ati/amd saitukas,nejaugi dar nepastebejai?
    jei jau skelbiama eilinis draivu isleidimas kaip didziule \"naujiena\" (tuo labiau kad eilinis) tai pagalvok pats 😀
    x shite 360 giriamas be pagrindo,PS3 menkinamas ir t.t. – cia viskas aisku yra,koks cia kontingentas raso 😉

  3. crooked parašė:

    ne, tau tikrai paranoja? jai jau taip aktualu draiveriu naujienos, tai pats parasyk ir SB ides… kaip taisykle, ka zmogus turi, tas jam ir aktualu, siuo atveju, SB radeona ir xbox360 turi, todel daugiau ir naujienu ju, take a chill pill

  4. BC00 parašė:

    Asmeniskai man neidomu kas cia rasoma TN naujienu skyriuje..bet siaip daznai akys nepamato tikrai idomiu ir svarbiu naujienu is PC pasaulio..vistik kartais uzsimanau padeti ir paivairinti naujienu skilti, bet kadangi administracija cia visiskai neatsakinga, tai… (SB zino apie ka cia kalba eina).

  5. BuGeris parašė:

    Ne jus rimtai paskaitykit pirma ką čia rašo ir tada komentuokit. Jai jums neaktualu tai nereiškia, kad ir kitiems neaktualu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.