„AMD Radeon R9 Fury X2“ ruošiama šventiniam laikotarpiui

AMD ruošia sparčiausią savo visų laikų vaizdo plokštę, kuri turės net du „Fiji“ grafikos procesorius ant vienos montažinės plokštės bei HBM tipo atmintį. Šis dvigalvis monstras bus pristatomas ketvirtame ketvirtyje, specialiai šventiniam laikotarpiui.

Daugelis šį galiūną vadina „Radeon R9 Fury X2“, bet AMD dar nėra suteikusi šiam produktui oficialaus pavadinimo. Visgi dabar visų naudojamas vardas atrodo tikrai logiškai. Vaizdo plokštė turės du „Fiji“ grafikos procesorius, kiekvienas iš jų galės disponuoti 4 GB HBM atminties buferiu. Pati montažinė plokštė jau beveik baigta projektuoti, dabar inžinieriai pluša ties dažnių, energijos ir CrossFireX veikimo optimizavimu.

Ne paslaptis, kad AMD su „Radeon R9 Fury X2“ taikosi į sparčiausios vaizdo plokštės karūną, o šiuo metu sunku sugalvoti, kas tai galėtų sutrukdyti, nes CrossFireX veikia tikrai neblogai ir daugumoje bandytų žaidimų dvi Fury X laimi prieš dvi suporuotas GTX Titan X vaizdo plokštes naudojant 4K rezoliuciją. Žinoma, R9 Fury X2 vaizdo plokštė tikrai nebus pigi ir tikriausiai kainuos daugiau nei 1000 $/€.

4 Komentarai

  1. vacoum parašė:

    klausimas, ar si vaizduske tures pranasuma zaidimuose, kai zaidimas nepalaiko crossfire? Kitais zodziais tariant ar yra praktinis (fps) skirtumas nuo dvieju AMD vaizdo ploksciu.

  2. Katonas parašė:

    Nezinau ar taip supratau tavo klausima, bet jei nera CF palaikymo, tai veiks kaip viena vaizdo plokste.

  3. Stipena parašė:

    Negi dar kuria tokius kreivus žaidimus šiais laikais, kad nepalaikytų CF ir SLI?

  4. vacoum parašė:

    del sli nepalaikymo tai forumuose gan daznokai raso. Paskui su driveriais isleidziai pataisymus.

    Bet manau kad pansus reikalas bus ir su CF.

    Pats maciau artifaktus pas drauga zaidziant Skyrim, nors fps buvo geras, kaip tik buvo dvieju branduoliu AMD plokste.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.