AMD rengiasi jau kitą mėnesį pristatyti 890GX lustą

Mes vis dar laukiame naujos kartos AMD 890GX lustu rinkiniu grįstų pagrindinių plokščių, kurios turėtų rinkoje rodytis šių metų gegužę, rašo DigiTimes. Taip pat pranešama, kad oficialius jų pristatymas įvyks dar šių metų kovo pradžioje.

Kaip rašo DigiTimes, AMD kartu su Asus, Gigabyte, ECS ir Biostar pristatys naujos kartos pagrindines dar kito mėnesio pradžioje, nors jų praktiškai įsigyti nebus galima iki pat gegužės pradžios. Pastebima, kad planai nesikeičia, nes mes tą patį girdėjome dar praėjusių metų lapkritį. Kalbama, kad šešių branduolių AMD Thuban procesorius taipogi bus prieinamas gegužę, tad tikėtina, jog kartu su 890GX lustu rinkiniu šis duetas sudarys artėjančią AMD Leo platformą.

AMD 890GX pagrindinės plokštės sujungs aukštos klasės ypatybes, integruotą grafiką ir naują SB850 pietinį tiltą į bendrą visumą. DigiTimes užsiminė ir apie 890FX bei 880G lustu rinkinius, kurie turėtų būti pristatyti kiek vėliau, balandžio pabaigoje, nors taip pat taps prieinami tik gegužę. Jei AMD ir toliau liks su savo esama vardinimo sistema, 890FX pagrindinės neturės integruoto vaizdo posistemio, o tuo tarpu 880G produktai bus nutaikyti į biudžetinės klasės sistemas.

Jau pasirodė informacija apie dvi 890GX lustu rinkiniu varomas pagrindines plokštės iš Asus. Pasirodo, jog šios turės integruotas USB 3.0 bei 6Gbps SATA jungtis. Kalbant apie integruotą grafinį posistemį, šis turėtų palaikyti tik DirectX 10.1 API, ne DirectX 11. Kol kas taip pat sunku pasakyti, ar visos 890GX ir 890FX pagrindinės turės integruotas USB 3.0 ir 6Gbps SATA jungtis.

4 Komentarai

  1. Saydo parašė:

    Nesuprantu, kodėl AMD ir DirectX 11 nepalaiko.. Dėl USB 3.0 tai džiugu girdėti.

  2. Longhorn parašė:

    nes kam det dx11 i low end profilio int VGA kuri tik internetui tinka ir paprastiems filmas ziuret? 🙂

  3. SB parašė:

    Longhorn>Galvoju lygiai panasiai. Uztektu ir DX10.

  4. Katonas parašė:

    Vienas žodis kam reikia, marketingas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.