AMD sesija „klausk manęs bet ko“ neatskleidė nieko naujo

AMD savaitės pradžioje žadėjo atskleisti ne vieną paslaptį per „klausk manęs bet ko“ sesija „Reddit“ tinklapyje, bet AMD darbuotojo atsakymai buvo tik paviršutiniški tad realiai nieko naujo nesužinojome.

Pasak AMD darbuotojo, Robert Hallock, Fury X2 turi pasirodyti antro 2016 metų ketvirčio pradžioje, o jos pristatymo nukėlimas buvo susijęs su virtualios realybės įrenginių vėlavimu. Atsakinėjęs asmuo negalėjo atskleisti kokį aušinimą naudos būsimas AMD flagmanas, jo teigimu jis neturi įgaliojimu šnekėti šia tema.

Atsakymai susiję su „Polaris“ architektūra taip pat buvo „sausi“. Robert Hallock vėl patvirtino, kad sekančios architektūros vaizdo plokštės bus atskleistos metų viduryje. Vienas iš klausėju norėjo sužinoti kurie kodiniai pavadinimai priklauso „Polaris“ architektūrai, nes internete cirkuliavo nemenkas jų kiekis. Atsakymas buvo paprastas, „„Polaris 10“ yra „Polaris 10, o „Polaris 11“ yra „Polaris 11“. Nėra kitų kodinių pavadinimų.“

AMD pažadėjo surengti dar vieną „klausk manęs bet ko“ sesiją, kai galės atskleisti daugiau informacijos apie „Polaris“ architektūrą.

Visus klausimus ir atsakymus iš dabartinės „klausk manęs bet ko“ sesijos galite rasti čia.

6 Komentarai

  1. Katonas parašė:

    Kažko panašiai ir tikėjausi 😀

    Realiai net nesuprantu kam tokia ta sesija reikalinga jei vis tiek apie nieką kas įdomu negali šnekėti.

  2. Maariux parašė:

    Labai neramina vienas faktorius kuris velkasi nuo Buldozerio laikų..
    Prieš startą buvo tiek "saugoma paslaptis" žadama revoliucija ir pan, o gavosi visi matėm kas.
    Dabar tas pats su konferencija, buvo žadėta intirigėlių, bet visiškai nieko naujo, ko nebuvo galima rasti internete. Vėl nusivylimas.

    Zen taip pat yra "didele paslaptis" ir intriga.

    Labai tikiuosi po AMD paslapčių šydu nesislepia tie patys nusivylimai..

  3. IFeelYou parašė:

    Na jo, AMD ta paslaptim bando išpūst burbulą, bet jai labiau nesigauna su CPU. AMD GPU sakyčiau tikrai ne blogesni negu nVidia kainų/spartos atžvilgiu, tik draiverių padalinys ir optimizacijos grybauja.

  4. IFeelYou parašė:

    O FuryX2 jeigu sugebės pateikti kaip R9 295X2, t.y. nenumušti clocko ir padaryti gerą aušinimą – turėtų turėti gerą pasisekimą.

  5. ZeroFM parašė:

    Kartojasi pernai metų scenarijus , tiek daug gyrėsi su Fury X kad vemti jau norėjosi . Tiek daug žadėjo , kad 980ti pusryčiams suvalgys , kad bus overclockers dream bet visi matėm kas gavosi .

  6. IFeelYou parašė:

    Nu su Fury X nelabai gavosi aišku, bet gal Dx12 tą ištaisys. Be to jie blogai sužaidė su kainom. Reikėjo tą Fury X 100 eurų pigesnį padaryt ir būtų pirkę.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.