„Gear of War: Ultimate Edition“ – tikra katastrofa turintiems „Radeon“ vaizdo plokštę

Žaidėjai norintys išbandyti „Gear of War: Ultimate Edition“, bet turintys „Radeon“ vaizdo plokštę nuo šio veiksmo turėtų susilaikyti, bent jau kol kas, nes žaidimas su AMD vaizdo plokštėmis veikia prastai.

„Gear of War: Ultimate Edition“ žaidimas itin prastai veikia su naujesnėmis AMD vaizdo plokštėmis, kurios turi GCN 1.1 (R9 390X) ar GCN 1.2 (R9 Fury) architektūrą. Žaidėjai pastebi įvairiausius vaizdo iškraipymus bei pastovų vaizdo trūkinėjimą. Teigiama, kad norint atsikratyti vaizdo iškraipymo reikia išjungti Ambient Occulusion nustatymą, vaizdo trūkinėjimo bent kol kas sutvarkyti neišeis.

Nors AMD turi nemažai problemų šiame žaidime, „žalieji“ džiaugtis neturėtų, nes „Gear of War: Ultimate Edition“ neveikia G-Sync taip kaip turėtų, o kai kurie turintys tokias galingas vaizdo plokštes kaip GTX 980 Ti irgi pastebi nemalonų vaizdo trūkinėjimą, tik problema yra kur kas mažesnė nei AMD atveju.

Žaidimo kūrėjai jau artimiausiomis dienoms žada išleisti pataisymą sutvarkanti visas šias problemas.

10 Komentarai

  1. daimonass parašė:

    Optimizacijos nulis. Telieka laukti tik driveriu..

  2. IFeelYou parašė:

    Čia ne draiverių bėda, ir nVidia turi bėdų su šitu žaidimu. Čia yra tiesiog buki kūrėjai, kurie nesugeba ištaisyt krūvos klaidų ir pritaikyti reikalingų sprendimų.

  3. DjValentas parašė:

    Pala pala nuo kada gears of vars ant pc pradėjo leist ? oi b… nu ką reiks per prievarta win 10 rašytis 🙁

  4. Stipena parašė:

    Su šiuo GoW leidiniu buvo padaryta taip: paėmė 2006m source kodą su senu DirectX ir izoliavo jį DX12 aplinkoje 😀 Dar Nvidia įkišo į jį savo GameNotWorks’us ir kaput 😀

  5. ziogzzz parašė:

    Su WIN 10 sedziu jau kokius 3-4 menesius, ir kuom jie blogi? man kai kurie zaidimai netgi geriau sukas 4-6 FPS daugiau pvz Pcars.

  6. DjValentas parašė:

    Blogi draiveru prasme va dabar kovoju su 10 win kad man veiktu via hd audio programėlė

  7. ZeroFM parašė:

    Kaltas tas kuris nosį su pirštu krapšto ir neatlieka savo darbo prieš žaidimo išleidimą .

  8. TomasP parašė:

    Tai Nvidia sakai kalta ZeroFM kišdama savo bereikalingą šlamštą taip sugadindama dar vieną žaidimą? Aišku, žinosiu.

  9. zirnis parašė:

    nebera normalios zaidimu rinkos,MS su Sony perka PC zaidimo atidejimus, downgradinimus, nvdia perkasi prastesni zaidimo suderinamuma su AMD kortomis..

    Nejau cia negaletu isikisti Europos komisija? aiskiau, nei aisku, kad kai kurie rinkos dalyviai nenori saziningos konkurencijos

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.