AOC papildo savo prieinamų, žaidimams skirtų, monitorių seriją trimis naujais modeliais  

Amsterdamas, 2017 m. gruodžio 18 d. – Monitorių bendrovė AOC šiandieną pristato tris naujus žaidimų monitorius, kurie išplečia sėkmingą, populiarią ir prieinamą, žaidimams skirtą, seriją, atstovaujamą puikiai įvertintų  „G2460PF“ ir „G2460VQ6″ monitorių. Šalia patrauklaus „trijose pusėse berėmio“ dizaino, naujoji „G90 serija“ gali pasigirti įspūdingu specifikacijų ir funkcijų rinkiniu, garantuojančiu aukščiausios klasės potyrį žaidžiant. 144 Hz atsinaujinimo dažnis ir „AMD FreeSync“ technologija užtikrina sklandžią žaidimo eigą be vaizdo trūkčiojimo, plyšinėjimo ar judesių susiliejimo. 1 ms atsako laikas panaikina vaizdo atsilikimo efektą. Naujieji „G90″ monitoriai siūlo „AOC Low Input Lag Mode“ ir „AOC Shadow Control“ režimus, o taip pat patogų stovą, kurį galima lengvai tvirtinti ir nuimti, be varžtų – puikiai tinka LAN (vietinio tinklo) vakarėliams ir esporto turnyrams!

Dėka „trijose pusėse berėmio“ dizaino, visas dėmesys – žaidimui:
„AOC G2590PX“ monitorius iš naujosios „AOC G90 serijos“

Aukščiausios klasės veikimas žaidžiant
„AOC G90 serija“ siūlo dviejų dydžių modelius: 24.5 colių įstrižainės „AOC G2590VXQ“ ir „AOC G2590PX“, o taip pat 27 colių įstrižainės „AOC G2790PX“. Visi jie pasižymi berėmėmis 16:9 „Full HD“ TN panelėmis (1920 x 1080 pikselių), greitu 1 ms atsako laiku, kad panaikintų erzinančius vaizdo atsilikimo padarinius, aukštu atsinaujinimo dažniu („G2590PX“ ir „G2790PX“: 144 Hz, „G2590VXQ“: 75 Hz) ir „FreeSync“ palaikymu. Pastarasis sumažina vaizdo trūkčiojimą, plyšinėjimą ir įvesties delsą, taip užtikrindamas dar sklandesnio žaidimo eigos potyrį. „AOC Low Input Lag Mode“ režimas suteikia žaidėjams papildomo pranašumo: jis apeina daugelį monitoraus vidinių vaizdo apdorojimo mechanizmų, dėl to monitorius greičiau reaguoja į žaidimo eigą. Žaidimuose, kurių žemėlapių dizainas labai tamsus, ypač juntama „AOC Shadow Control“ režimo nauda: jis pašviesina per daug tamsias ekrano sritis ir patamsina šviesias dalis, nepaveikdama likusios ekrano dalies.

Glotnus dizainas, patogios funkcijos
Paprasto „trijose pusėse berėmio“ dizaino „G90″ monitoriai yra ne tik malonūs pažiūrėti. Jie taip pat leidžia žaidėjams sukaupti dėmesį į žaidimą, užtikrinant vaizdo vientisumą trijų monitorių, sustatytų greta, aplinkose, norint pajusti kito lygio pasinėrimą. Tausodama ilgai žaidžiančių žaidėjų akis „G90 serija“  siūlo „AOC Flicker Free“  technologiją prieš akių nuovargį ir „AOC Low Blue Light Mode“ –  prieš kenksmingos mėlynos šviesos galimą ilgalaikį poveikį. Sveikai sėdėsenai žaidžiant užtikrinti „G2590PX“ ir „G2790PX“ modeliai turi ergonomišką monitoriaus stovą, kurio aukštis gali būti reguliuojamas, jis gali būti pakreiptas, pakeltas ir pasuktas pagal ašį. Greitai ir lengvai sąrankai LAN (vietinio tinklo) vakarėliuose, esporto turnyruose ir kituose kompiuterinių žaidimų renginiuose, visų G90 modelių stovai gali būti pritvirtinami ir nuimami per kelias sekundes, nenaudojant atsuktuvo. Dėka įmontuotų stereo garsiakalbių naudotojai gali mėgautis žaidimais ir pramogomis be papildomų garsiakalbių ar ausinių.

Daugybė jungčių kaip „DisplayPort“, HDMI, VGA ir USB 3.0 („G2590PX“ ir „G2790PX“) užtikrina „G90″ monitorių suderinamumą su plačiu įvesties šaltinių ir įrenginių spektru.

2017 m. gruodžio mėn. „AOC G2790PX“ monitoriai jau yra prekyboje, po to 2018 m. sausį pasirodys „AOC G2590VXQ“ monitoriai ir 2018 m. vasarį – „AOC G2590PX“. Rekomenduojama mažmeninės prekybos kaina atitinkamai yra 349 €, 179 € ir 279 €.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.